Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Τετ-α-τετ και εξάψαλμος σε Σανιά!!

Η χρονιά έκλεισε με τον πλέον απογοητευτικό τρόπο για τον Αρη στην Ελευθερούπολη και ένας από τους παίκτες που «τα άκουσε» περισσότερο ήταν ο Σίντι Σανιά.

Ο Σενεγαλέζος μέσος, ήταν προσωπική επιλογή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, όμως σε καμιά περίπτωση δεν έδειξε στο πρωτάθλημα το καλό πρόσωπο που είχε δείξει  στην περίοδο της προετοιμασίας

Ο προπονητής του Άρη, χθες, πριν από την προπόνηση φώναξε στο γραφείο του τον Σανιά και του εξέφρασε τη δυσφορία του για την φτωχή παρουσία του στα περισσότερα ματς του Αρη.

Ο 58χρονος κόουτς νιώθει εκτεθειμενος καθώς ήταν αυτός που επέμεινε τον Γενάρη για την επιστροφή του, παίρνοντας το θέμα της βίζας πάνω του, όπως επίσης ήταν αυτός που παρά την μέτρια εικόνα του παίκτη στο γήπεδο επέμενε να τον χρησιμοποιεί. Για αυτό και χθες έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον ποδοσφαιριστή, ζητώντας του να μην είναι αδιάφορος.

Ο Σενεγαλέζος, φαίνεται πως αποδέχτηκε τις έντονες παρατηρήσεις που του έγιναν από τον προπονητή του Αρη, αλλά επικαλέστηκε και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη βουβωνοκήλη, προσπαθώντας να δικαιολογήσει τις κακές του εμφανίσεις.
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: