Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Εσκασαν από τη ζήλια τους!!

Γράφουν οι Γρηγόρης Κόκκινος, Κωστής Ραπτόπουλος
Ο Ιβάν, εξωγήινε, πλήρωσε τα χρέη του ΠΑΟΚ και έδωσε 10,8 μετρητά παρακαλώ, καθαρίζοντας το μεγάλο βραχνά της ομάδας. Πλέον όλοι περιμένουν τη μέρα που θα βγεις με ψηλοτάκουνες γόβες και ζαρτιέρες στην πλατεία Αριστοτέλους, για να ξεπληρώσεις το στοίχημα που έβαλες. Μεγάλη εντύπωση πάντως έκανε ότι δεν είχε πολύ κόσμο στην εφορία να τον αποθεώσει που πλήρωσε τα χρέη.

Αυτό θα γίνει σύντομα και μιλάω για το στοίχημα που βάλαμε. Όσο για το γεγονός που θέλει τους φορείς, τον κόσμο, τα ΜΜΕ, ψυχρούς με το Σαββίδη, συμβαίνει γιατί ο σημερινός μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ δε λειτουργεί όπως οι παράγοντες του παρελθόντος. Δηλαδή να πληρώνει τα χρέη των γύρω από τον ΠΑΟΚ, χρεώνοντας την ίδια του την εταιρία για να τον γουστάρουν.

Ρε ο Άγγελος Αναστασιάδης είπε στο παρελθόν ότι όταν ο ΠΑΟΚ απαλλαχτεί από τα χρέη, τότε θα μπορεί να κάνει όνειρα για πρωταθλητισμό. Αυτή η ώρα ήρθε, ο ΠΑΟΚ πλέον δεν χρωστάει, είναι καθαρός και πέρα από κάποια μηνύματα στήριξης στον Σαββίδη, δεν βλέπω κάτι το συγκλονιστικό. Γύρισε σελίδα και στα ραδιόφωνα πιο πολύ μιλάνε οι οπαδοί των άλλων ομάδων, παρά του ΠΑΟΚ.

Η ζήλια των οπαδών του Άρη και του Ηρακλή δεν έχει προηγούμενο. Υπάρχει οπαδός του Άρη, που μου είπε ότι η μεγαλύτερη μου χαρά θα είναι να μην πληρώσει ο κοντός τα χρέη, αφού πλέον δεν έχω κανένα λόγο σαν οπαδός να χαρώ με κάτι.  Ξέρεις τι γροθιά στο στομάχι όλων αυτών, ήταν η επιταγή με τα 10,8 εκατομμύρια;

Αυτά που μου λες είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, αφού είναι ευλογία για την Θεσσαλονίκη να υπάρχει επενδυτής, σε μια εποχή που οι επενδυτές φεύγουν από την Ελλάδα. Δεν ξέρω αν είναι τρελός ή πολύ προχωρημένος και επενδύει στην Ελλάδα αυτή την εποχή, ξέρω ότι με τις μπίζνες που θέλει να κάνει, μπορούν να υπάρξουν νέες θέσεις εργασίας που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Άσε τα σάλια ρε Κόκκινε, δεν τον άκουσες που είπε ότι θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ να μπει στις 20 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης;  Εδώ οι Αρειανοί οι νάρκισσοι, οι εγωπαθείς, θυμήθηκαν μετά από 20 χρόνια ότι θέλουν επενδυτή, τη στιγμή που μας είχαν πρήξει ότι θα διοικήσει την ομάδα ο μεγάλος λαός.

Ηρακλής

Θα ήταν καλό ο Ηρακλής να έχει κερδίσει τον Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική και να έχει τελειώσει με την υπόθεση άνοδο αλλά δεν είναι η ομάδα ρομπότ και υπάρχουν και τα άσχημα αποτελέσματα μέσα στο ποδόσφαιρο. Η πολύ καλή παρουσία της ομάδας μέχρι σήμερα δεν γίνεται να έχει χαλάσει κάποιους από μια ήττα και όσοι γκρινιάζουν παραλογίζονται. Το παιχνίδι με την Λάρισα είναι μια καλή ευκαιρία για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να καθαρίσει τις όποιες σκέψεις περνάνε από το μυαλό όσων δεν θέλουν να δουν τον Ηρακλή να ανεβαίνει κατηγορία. Είναι επίσης μια ευκαιρία για τον κόσμο να συνεχίσει να δείχνει ότι επιβραβεύει με  την παρουσία τους την εξαιρετική χρονιά που έχει κάνει η ομάδα.


Αν η Ξάνθη πάρει το Κύπελλο….

Είναι ανθρώπινο και λογικό, το καλό το δικό σου ή το συμφέρον της δικής σου ομάδας να εξαρτάται καμιά φορά από το «κακό» μια άλλης. Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ξάνθη, ενδιαφέρει όχι μόνο τους οπαδούς των δυο ομάδων αλλά και όσων οι ομάδες του συμμετέχουν στην διαδικασία των play off για δυο πολύ σημαντικούς λόγους. Ο πρώτος είναι ότι αν ο Ολυμπιακός πάρει το Κύπελλο δε χάνεται καμία θέση από αυτές που οδηγούν στην Ευρώπη, οπότε καμία ομάδα δεν θα χάσει έσοδα. Ο δεύτερος είναι ότι το πλεονέκτημα που έχει η ομάδα που κατακτά το κύπελλο θα το πάρει ο δεύτερος των play off. Θα μπει δηλαδή απευθείας στους ομίλους του Europa League και δεν θα χρειαστεί να δώσει αγώνα, οπότε εξασφαλίζει πολύ μεγαλύτερα έσοδα.


Που είναι η λέσχη
KOK Άμα δεν τους κουλαντρίσεις, δεν μπορείς, φαλακροκόρακα
ΡΜετά από 20 χρόνια, οι ναι σε όλα θυμήθηκαν ότι θέλουν επενδυτή

Ραπτόπουλος

Μύτη
Το ότι ο Άρης έγινε μικρή ομάδα φαίνεται και από το γεγονός ότι και μετά την αποτυχία η ομάδα να ανέβει στην Β Εθνική, δεν άνοιξε μύτη. Ο Ερασιτέχνης μάλιστα στηρίζει με 1000 τον Άλεξ Κάλας ενώ δεν είδα και καμία ανακοίνωση από οργανωμένους

Ταϊσμένος
Εξάλλου οι ερασιτέχνες των ΠΑΕ, όταν είναι σωστά και καλά ταϊσμένες από τον μεγαλομέτοχο, είναι όλα μέλι γάλα. Όταν ακούτε φωνές και φασαρία από τον Ερασιτέχνη μιας ομάδας, τότε έχει πέσει πολύ πείνα. Οι ταϊσμένοι δεν φωνάζουν.

Λάρισα
Τώρα θα φανεί αν έκανε τελικά το σωστό η όχι ο Περόνε στον τρόπο εκτέλεσης του πέναλτι της τελευταίας αγωνιστικής. Αν δεν κερδίσει ο Ηρακλής, αθώος ο Περόνε όμως στα μάτια του Ραπτόπουλου. Αν κερδίσει όμως και εδώ και στο Αλκαζάρ….

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: