Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Να προσέξει την άμυνα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο γνωστός προπονητής, Γιάννης Μαντζουράκης και μίλησε για τα πλέι – οφ της Σούπερ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
 «Βλέπουμε τις ίδιες ομάδες που βλέπουμε κάθε χρονιά στα πλέι – οφ. Οι ομάδες είχαν μια διακοπή ξεκουράστηκαν και ο χρόνος εξέλειψε τα περισσότερα προβλήματα. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή θεωρώ πως είναι ο Παναθηναϊκός που είχε πιο πρωταγωνιστικό ρόλο από τους υπόλοιπους καθώς του αφαιρέθηκαν τρεις βαθμοί. Θα μιλήσει η αγωνιστική μέρα όλων των ομάδων και η σοβαρότητα που θα δείξουν».
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο:
«Ο ΠΑΟΚ έχει μια μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσει καλά. Είναι καλό που ξεκινάει εκτός έδρας μετά από μια διακοπή και παίζει με τον πιο αδύναμο των πλέι – οφ. Ο Ατρόμητος έχει πάψει να είναι φόβητρο στην έδρα του και έχει πολλές ήττες στο Περιστέρι. Επίσης, στον ΠΑΟΚ υπάρχει πολύ υψηλό ηθικό μετά την αποπληρωμή των χρεών. Το σημαντικότερο είναι ο ΠΑΟΚ να προσέξει την άμυνα καθώς ο Ατρόμητος έχει την χειρότερη επίθεση από τους τέσσερις και δυσκολεύεται στο γκολ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι προσεκτικός και αποφασιστικός. Αν φύγει από αυτό το παιχνίδι με ένα θετικό αποτέλεσμα, βγάζει αμέσως τον Ατρόμητο εκτός ανταγωνισμού. Τέλος, με νίκη θα έχει και γεμάτο γήπεδο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».
Για το παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός δεν ξεκίνησε καλά αλλά όταν μπήκε στον δρόμο του είχε σταθερότητα και κυνηγούσε τον Ολυμπιακό μέχρι να του αφαιρεθούν οι βαθμοί. Στα τελευταία παιχνίδια έπαιξαν χωρίς τον Μπεργκ και τα κατάφεραν. Πιστεύω πως θα πάρει αποτέλεσμα στην Τρίπολη και μπορεί να κρατήσει τον Μπαράλες. Η Τρίπολη στα τελευταία της παιχνίδια δυσκολευόταν να κερδίσει και την έσωζε ο Μπαράλες. Ο Γιαννιώτας πρέπει να βελτιωθεί στην αποτελεσματικότητα του και στο γκολ και στην πάσα».
Για τα πλέι – οφ της Φούτμπολ Λιγκ:
«Έχει τελειώσει αυτό. Υπάρχουν μεγάλες διαφορές και βαθμολογικά και σε δυναμικότητα και ο Ηρακλής και η ΑΕΚ έχουν ανέβει. Έχουν δείξει σε όλο το πρωτάθλημα την ικανότητα και την σταθερότητα τους».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: