Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Προσπάθησε για Ντεπάι η Σαουθάμπτον!!

Μπορεί ο Μέμφις Ντεπάι να ανήκει στο δυναμικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το ερχόμενο καλοκαίρι, ωστόσο η Σαουθάμπτον ήταν αυτή που κινήθηκε πρώτη για την απόκτησή του πριν την έναρξη της φετινής σεζόν, με τον παίκτη όμως να προτιμά ωστόσο να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Αϊντχόφεν.
Τη δική της προσπάθεια να αποκτήσει τον Μέμφις Ντεπάι, όσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρέμενε «ανενεργή», έκανε το περασμένο καλοκαίρι η Σαουθάμπτον.
Όπως αποκάλυψε ο Ρόναλντ Κούμαν, οι «Άγιοι» επιχείρησαν να κάνουν δικό τους τον Ολλανδό άσο, ωστόσο εκείνη την περίοδο, ο παίκτης προτίμησε να συνεχίζει να αγωνίζεται στην Αϊντχόφεν.
Η συνέχεια... γνωστή, με τους «κόκκινους διαβόλους» να αποκτούν πριν λίγες εβδομάδες με κάθε επισημότητα τον 23χρονο, ύστερα από μία εξαιρετική σεζόν στην Eredivisie.
«Ήθελα να τον πάρω πέρυσι. Το προσπαθήσαμε, αλλά το παιδί ήθελε να παραμείνει για ακόμα έναν χρόνο στην Αϊντχόφεν. Τώρα ξέραμε ότι δεν χρειαζόταν να τηλεφωνήσουμε. Όταν έρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν έχουμε ελπίδα», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Σαουθάμπτον.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: