Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Άρσεναλ – Σάντερλαντ! (preview)

Στο «Έμιρεϊτς» Άρσεναλ και Σάντερλαντ ψάχνουν το αποτέλεσμα που θα ολοκληρώσει τη χρονιά για τις δυο τους και θα φτάσουν στην επίτευξη του στόχου τους. Η εξ αναβολής αναμέτρηση της 33ης αγωνιστικής, μπορεί να στείλει από σήμερα τους Λονδρέζους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ή να κρατήσει τις «μαυρόγατες» στην κατηγορία.  
Οι «κανονιέρηδες», αν και έκαναν πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο στο «Ολντ Τράφορντ» την περασμένη Κυριακή απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σταμάτησαν... στου δρόμου τα μισά όσον αφορά την ανάγκη για ανατροπή στο σκορ μετά το γκολ του Ερέρα από το πρώτο μέρος και το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1.
Η Σάντερλαντ, έμεινε στο 0-0 κόντρα στη Λέστερ στο «Στάδιο του Φωτός», αποτέλεσμα που δεν της έκανε ζημιά έπειτα και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 37ης αγωνιστικής, ενώ με τον βαθμό που εξασφάλισαν το μεσημέρι του Σαββάτου, οι «αλεπούδες» σώθηκαν και θα βρίσκονται και του χρόνου στην πρώτη κατηγορία.
Σήμερα, η Σάντερλαντ μπορεί έστω και με έναν βαθμό να επιβιώσει και να κερδίσει το στοίχημα ο Ντικ Άντβοκατ, άσχετα αν τελικά συνεχίσει ή όχι στον πάγκο της ομάδας, ενώ οι «κανονιέρηδες», κατά πάσα πιθανότητα, θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την απευθείας συμμετοχή τους στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας απόσταση δύο βαθμών από τη Μάντσεσερ Γιουνάιτεντ, πριν από την αποψινή σέντρα...
Στα αγωνιστικά, αμφίβολος μέχρι την τελευταία στιγμή είναι ο Λοράν Κοσιελνί που ταλαιπωρείται από ίωση, δεν είναι έτοιμοι οι Ντεμπισί και Αρτέτα. Εκτός οι Τσάμπερλεϊν και Γουέλμπεκ.
Τραυματίας και απών για τη Σάντερλαντ ο Μπρίντκατ, εκτός οι Γκόμεζ και Μπράουν, επιστρέφει ο Ρόντουελ. Ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις ο Μπίλι Τζόουνς.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: