Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Γκολ της σεζόν το γυριστό του Μάτα!! (video)

Η γκολάρα του Χουάν Μάτα κόντρα στη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», ψηφίστηκε ως το γκολ της σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από τους φίλους των «κόκκινων διάβολων».

Γκολ της σεζόν το γυριστό του Μάτα (video)
Το γυριστό «ψαλιδάκι» του Χουάν Μάτα αναδείχθηκε ως το γκολ της σεζόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι φίλαθλοι των «κόκκινων διάβολων», στα φετινά βραβεία του συλλόγου, ψήφισαν το δεύτερο τέρμα του Ισπανού στο «Άνφιλντ» (είχε σκοράρει και τα δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του Φαν Χάαλ με 2-1), ως το κορυφαίο της χρονιάς.

Θυμηθείτε τη γκολάρα που πέτυχε κόντρα στους «κόκκινους»:



Μετά τη βράβευσή του, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε δηλώσεις, εκφράζοντας τη χαρά του για το βραβείο αλλά και το πόσο σημαντική στιγμή ήταν για εκείνον το συγκεκριμένο γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μία πολύ σημαντική στιγμή για εμένα αυτό το γκολ. Ήταν μια εκπληκτική πάσα από τον Ντι Μαρία που είδε την κίνησή μου κι εγώ απλά προσπάθησα να κάνω το σουτ με τη μία και ευτυχώς, πήγε μέσα», ήταν τα λόγια του 27χρονου που στη συνέχεια τόνισε ότι εκείνη η ημέρα ήταν η καλύτερή του μέχρι στιγμής στο σύλλογο.

«Όταν παίξεις ενάντια στη Λίβερπουλ, είτε στο "Ολντ Τράφορντ", είστε στο "Άνφιλντ", αισθάνεσαι ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Η συγκεκριμένη μέρα, ήταν η καλύτερή μου στο σύλλογο από τότε που ήρθα. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη που συνδυάστηκε από μία πολύ σημαντική στιγμή για εμένα», είπε ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, που στη τέλος μίλησε για την επόμενη σεζόν και τους στόχους της ομάδας του να κατακτήσει όλα τα τρόπαια.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Κάναμε ό,τι έπρεπε αυτή τη σεζόν και επιστρέφουμε στο Champions League. Όμως, γνωρίζουμε ότι αυτός ο σύλλογος παλεύει και τρόπαια και την επόμενη σεζόν, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλες τις διοργανώσεις στις οποίες θα συμμετέχουμε», κατέληξε.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: