Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

«Πιθανότητα για μπαράζ μέσα στον Ιούλιο» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Αργύρης Λίβας. Ο γνωστός νομικός ήταν νομικός εκπρόσωπος της Ζακύνθου την σεζόν που ανέβηκε στην Football League και εξήγησε το νομικό δεδικασμένο πάνω στο οποίο μπορεί να πατήσει ο Άρης για να διεκδικήσει την άνοδό του στην Football League.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η διάταξη του ΚΑΠ είναι ξεκάθαρη. Αν δεν συμπληρώνεται ο προκαθορισμένος αριθμός των ομάδων τα κενά καλύπτονται από ομάδες της παρακάτω κατηγορίας».

Για το πώς πρέπει να κινηθεί ο Άρης: «Και τίποτα να μην κάνει δεν γίνεται να μην εφαρμοστούν οι κείμενες διατάξεις. Πρέπει να εφαρμοστούν από μόνες τους. Για να είμαστε αντικειμενικοί, όμως, τυπικά δεν έχει προκύψει ακόμη θέμα. Το ότι ο ΟΦΗ ή η Νίκη Βόλου λένε ότι δεν θα κατέβουν στην Football League δεν σημαίνει ότι έτσι θα γίνει. Μπορεί μέχρι να εκπνεύσει η προθεσμία των δηλώσεων να βρεθεί κάποιος άνθρωπος να τις πάρει και να δηλώσουν συμμετοχή στην Football League».

Για το πότε θα ξεκαθαρίσει το θέμα: «Επίσημα κατά την διάρκεια του καλοκαιριού και προς το τέλος του, όταν οι ομάδες θα κληθούν να δηλώσουν συμμετοχή στην Football League. Πιστεύω μέσα στον Ιούλιο θα λήξει το θέμα. Εκτός κι αν κάποια ομάδα δηλώσει συμμετοχή από τώρα στην Γ’ Εθνική».

Για την πιθανότητα διεξαγωγής μπαράζ: «Αν εκκενωθούν π.χ. δύο θέσεις πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για μπαράζ για να συμπληρωθούν αυτές οι θέσεις, όταν προκύψουν. Υπάρχει πιθανότητα να γίνουν μπαράζ τέλη Ιουλίου. Βεβαίως μπορεί να γίνουν και πιο γρήγορα, αλλά είναι τυπικό το θέμα».

Για το αν μπορεί να γίνει πρωτάθλημα Football League με λιγότερες ομάδες: «Είναι πολύ δύσκολο, η αρχική πρόβλεψη είναι για 20 ομάδες. Δεν έχουν λόγο να το κάνουν. Και ειδικά επειδή μιλάμε για τον Άρη μόνο κέρδος θα έχει η Football League από την άνοδο του Άρη».

Για το αν ο Άρης πρέπει να κινηθεί νομικά: «Αν η απόφαση που θα παρθεί τον δικαιώνει δεν έχει λόγο να κινηθεί δικαστικά, εμείς το κάναμε γιατί αρχικά δεν είχε ληφθεί απόφαση. Κινηθήκαμε δικαστικά και δικαιωθήκαμε. Την τελική απόφαση τότε την πήρε η Football League που είχε και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Τώρα πρέπει να εμπλακεί και η ΕΠΟ, γιατί οι δευτεραθλήτριες ομάδες ανήκουν στο πρωτάθλημά της».

Ακούστε όσα είπε ο Αργύρης Λίβας στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: