Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Συνεχίζει με Πασούτιν η Ούνιξ!!

Στον πάγκο της Ουνίξ Καζάν θα καθίσει και τη νέα σεζόν ο Εβγκένι Πασούτιν, αφού η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να ενεργοποιήσει τον όρο στο συμβόλαιό τους.

Συνεχίζει με Πασούτιν η Ούνιξ
Αποτυχημένη κρίνεται η φετινή σεζόν για την Ούνιξ Καζάν. Η ρωσική ομάδα δεν κατάφερε να προχωρήσει μακριά στη VTB League, αφού αποκλείστηκε χωρίς αντίσταση στον πρώτο γύρο των πλέι οφ από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ και στο Eurocup δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γκραν Κανάρια και να συμμετάσχει στους τελικούς.

Ωστόσο, η διοίκηση της Ούνιξ αποφάσισε περιέργως να κρατήσει το διάδοχο του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκο της, Εβγκένι Πασούτιν και μάλιστα με βελτιωμένες αποδοχές. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ομάδας, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, αφού τον θεωρεί απόλυτα καταρτισμένο για να επαναφέρει τους Τατάρους στο δρόμο των επιτυχιών.

Παράλληλα όμως, ζήτησε από το 46χρονο προπονητή να κάνει πολλές αλλαγές στο τεχνικό τιμ, αλλά και να παρουσιάσει πολύ καλύτερη εικόνα η ομάδα στο γήπεδο, αλλιώς δεν πρόκειται να... μακροημερεύσει στο Καζάν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: