Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Δομάζος: «Πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΟΚ» (audio)

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Μίμης Δομάζος και αναφέρθηκε στην αποψινή μάχη ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού στην Τούμπα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Παναθηναϊκός παίζει για δύο αποτελέσματα, αφού του κάνει και η ισοπαλία, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που πολύ δύσκολα θα πιάσει την πρώτη θέση αν δεν κερδίσει. Αν κερδίσει, ξαναρχίζουν μεν και πάλι τα πλέι οφ, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα αφού έχει τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο».

Για την εικόνα που αποκόμισε από τον ΠΑΟΚ: «Τον έχω παρακολουθήσει από την τηλεόραση και δεν μου κάνει εντύπωση, η αλήθεια είναι. Δεν είναι ο ΠΑΟΚ που περίμενα, έχοντας δαπανηθεί τόσα χρήματα και έχοντας γίνει τόσες μεταγραφές. Δεν ξέρω ποιος κάνει τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ, όμως, αυτοί που παίζουν είναι λίγοι για τον ΠΑΟΚ. Παλιότερα ο ΠΑΟΚ είχε παίκτες με προσωπικότητα γι’ αυτό και όταν πηγαίναμε στην Τούμπα ήταν δύσκολο να τον κερδίσεις. Τώρα δεν συμβαίνει αυτό. Πρέπει να αλλάξουν πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για την είσοδο Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και την συνομιλία με τον Γεωργιάδη: «Δεν μου άρεσε αυτό που έκανε. Αν ήμουν προπονητής θα είχα φύγει εκείνη την στιγμή. Υπάρχουν γραφεία, υπάρχουν άλλες μέρες που μπορείς να μιλήσεις με τον προπονητή και να πεις τα πάντα».

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Μίμης Δομάζος στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:



Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style



*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: