Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Αναβολή των εκλογών της FIFA ζητούν οι Γερμανοί!!

Την αναβολή των προγραμματισμένων για την Παρασκευή (27/5) εκλογών της FIFA ζητάει η γερμανική λίγκα, όπως δήλωσε ο προέδρός της, δρ. Ράινχαρντ Ράουμπαλ.

Αναβολή των εκλογών της FIFA ζητούν οι Γερμανοί
Χωρίς διαφοροποιήσεις αναμένεται να συνεχιστεί το πρόγραμμα των εκλογών για την προεδρεία της FIFA την Παρασκευή (27/5), παρά το σκάνδαλο διαφθοράς που αποκαλύφτηκε σήμερα και οδήγησε στη σύλληψη πολλών στελεχών της.

Την αντίθεσή του εξέφρασε ο πρόεδρος της γερμανικής λίγκας, δρ. Ράινχαρντ Ράουμπαλ, καθώς όπως δήλωσε αυτές οι εξελίξεις μπορούν να συνταράξουν το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου.

«Οι σημερινές αποκαλύψεις ξεπερνάνε κάθε φαντασία. Θα έστελνε το λάθος σήμα, αν συνεχίσουμε όπως έχουμε σχεδιάσει σύμφωνα με το πρόγραμμα της συνεδρίασης της FIFA, έχοντας αυτές τις εξελίξεις. Δεν μπορείς απλά να επιστρέψεις στο πρόγραμμα. Αν αποδειχθούν όλες αυτές οι κατηγορίες, θα συντάρασσαν συθέμελα τη FIFA και ολόκληρο τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ακόμα και αν δεν είναι προσωπικά συνδεδεμένος, ο Σεπ Μπλάτερ θα έπρεπε να κάνει κάτι για το καλό του ποδοσφαίρου. Τα πράγματα δεν μπορούν να συνεχιστούν με αυτόν τον τρόπο», δήλωσε σχετικά ο 68χρονος παράγοντας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: