Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Απειλητικά τηλεφωνήματα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας!!

Καταγγελίες τις οποίες συνδέει με την πρόταση ανατροπής της διοίκησης της ΕΠΟ έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας. Όπως επιβεβαίωσε στο sport-fm.gr, ο Τάσος Μπατζιάκας δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα.

Απειλητικά τηλεφωνήματα στον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσσαλίας
Απόπειρα τρομοκράτησης, λόγω της απόφασης της ΕΠΣ Θεσσαλίας να καταθέσει αίτημα ανατροπής της διοίκησης της ΕΠΟ, κατήγγειλε ο Τάσος Μπατζιάκας.

Μετά τη δημοσιοποίηση των διεργασιών που δρομολογούνται απ’ την πλευρά της Ένωσης (η οποία έγινε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον δικηγόρο, Γιώργο Παναγόπουλο) ο πρόεδρός της ισχυρίζεται ότι δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα το πρωί της Τετάρτης.

Το συγκεκριμένο γεγονός επιβεβαιώθηκε απόλυτα σε επικοινωνία που είχε το sport-fm.gr με τον κ. Μπατζιάκα, ο οποίος νωρίτερα είχε βρεθεί στον Εισαγγελέα και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων.

Μια απόφαση που λήφθηκε κατά πλειοψηφία, όπως τόνισε, από το Δ.Σ της ΕΠΣ, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι τέτοια περιστατικά δεν την πτοούν, ούτε σταματούν την προσπάθεια που γίνεται για κάθαρση στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: