Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Αναζητείται για ανάκριση και ο Λευκαρίτης!!

Στη λίστα με τα άτομα που αναζητούνται για ανάκριση από τις ελβετικές Αρχές είναι και ο Μάριος Λευκαρίτης για το σκάνδαλο διαφθοράς στη FIFA.

Αναζητείται για ανάκριση και ο Λευκαρίτης!
Η υπόθεση διαφθοράς στη FIFA που συγκλονίζει από το πρωί της Τετάρτης το παγκόσμιο ποδόσφαιρο θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη.

Η αρχή έγινε με τη σύλληψη 14 ανθρώπων και οι τελευταίες πληροφορίες από την Ελβετία αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα των ατόμων που αναζητούνται από τις Αρχές της χώρας για να ανακριθούν είναι και ο Μάριος Λευκαρίτης.

Εμεις να σας θυμίσουμε ότι ο ΣΠΟΡ FM 94.6, νωρίς το πρωί, επικοινώνησε με τον κύπριο αντιπρόεδρο της UEFA, που δήλωσε έκπληκτος από τις ραγδαίες εξελίξεις και τόνισε χαρακτηριστικά «Έχω πέσει από τα σύννεφα».

Στη λίστα αυτή υπάρχουν όλα τα ονόματα των ατόμων που έχουν ψηφίσει στις εκλογές του 2010. Μεταξύ αυτών είναι και εκείνα των αντιπροέδρων της Παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου: Ίσα Χαγιάτου και Άνχελ Μαρία Βιγιάρ.

Όπως επισημαίνεται ποτέ -μέχρι τώρα- δεν έχει αναζητηθεί κανένας εκ των Ζεπ Μπλάτερ και Μισέλ Πλατινί. Και οι δύο είναι κάτοικοι Ζυρίχης πράγμα που σημαίνει ότι ανά πάσα χρονική στιγμή μπορούν να αναζητηθούν και να βρεθούν στις διευθύνσεις των κατοικιών τους. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: