Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τις έπιασε στο «δούλεμα» ο Μουρίνιο!

Έχοντας τον «αέρα» του πρωταθλητή Αγγλίας, ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε στο πλαίσιο της εκδήλωσης της Τσέλσι για τα βραβεία της χρονιάς, να πάρει στο... ψιλό τις Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τονίζοντας τις χαρακτηριστικές αδυναμίες της κάθε ομάδας, μέσω φανταστικών ιστοριών!
«Κέφια» είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο στην ετήσια εκδήλωση της Τσέλσι για τα βραβεία της χρονιάς.
Ο τεχνικός των «μπλε», αφού ανέφερε αρχικά πως οι παίκτες του δεν είχαν της εκτίμησης που θα έπρεπε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στη συνέχεια φρόντισε να «πικάρει» με τον δικό του μοναδικό τρόπο τις ομάδες της πρώτης τετράδας που τερμάτισαν από κάτω του στην βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ.
«Δεν νομίζω ότι οι παίκτες μας είχαν τον σεβασμό που άξιζαν, μετά από όσα έκαναν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία μέρα. Και αυτά είναι λόγια που πραγματικά αισθάνομαι, σοβαρά. Το τέλος της ιστορίας είναι απλό. Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε πως έμαθαν από το λάθος τους και την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ πιο δύσκολο για εμάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό», δήλωσε πρωτίστως.
Στη συνέχεια, σχετικά με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεκινώντας το «δούλεμα» των αντιπάλων της Τσέλσι, ο Πορτογάλος ανέφερε: «Αυτό είναι ένα γήπεδο με δύο τέρματα, μία μπάλα, αλλά υπάρχει μόνο μία ομάδα που θα ήθελε να παίξει χωρίς τέρματα. Η ομάδα παίζει καλά και η μπάλα πηγαίνει, πηγαίνει, πηγαίνει, η κατοχή είναι εξαιρετική, αλλά χωρίς γκολ. Ζητούν από τη FIFA να παίξουν έτσι, αλλά τους είπαν ότι δεν είναι δυνατό. Η μεγαλύτερη κατοχή της μπάλας δεν κερδίζει παιχνίδια και δεν γίνονται πρωταθλητές».
Για την δευτεραθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι, το σχόλιο του Μουρίνιο ήταν το εξής: «Υπάρχει και άλλη μία ομάδα, που ήταν λιγότερο ριζοσπαστική και ήθελε να παίξει με ένα τέρμα. Ήταν φανταστικοί και σκόραραν πολλά γκολ και τα γκολ προέρχονταν από κάθε θέση και σκόραραν συνέχεια, αλλά ποτέ δεν δέχονταν γκολ, επειδή δεν υπήρχε τέρμα. Πάλι η FIFA τους είπε ότι δεν μπορείτε να γίνεται πρωταθλητές επειδή το ποδόσφαιρο παίζεται με δύο τέρματα».
Σχετικά με την Άρσεναλ που πήρε την 3η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Μουρίνιο ήταν το ίδιο «καυστικός»: «Η τρίτη ομάδα ήταν σχεδόν εκεί, επειδή ήθελαν να παίξουν με δύο τέρματα. Έβαζαν κάποια γκολ, δέχονταν κάποια γκολ. Ήταν εξαιρετικοί. Σκόραραν όμορφα γκολ, δέχονταν κάποια και ήταν σχεδόν εκεί. Ζήτησαν όμως από τη FIFA, να παίζουν μεταξύ Γενάρη και Απρίλη. Μετά είπαν ''καμία ελπίδα''. Πρέπει να παίζεις μεταξύ Αυγούστου και Μαΐου, επομένως δεν μπορούσαν να γίνουν πρωταθλητές».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: