Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Κοντονής: «Δεν πρέπει να φοβάται ο Άρης»

Σταθερός στη θέση του για την τήρηση της νομιμότητας και των κανονισμών των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων εμφανίστηκε ο Σταύρος Κοντονής, ύστερα από τη συνάντηση που είχε με τον Άλεξ Κάλας.

Κοντονής: «Δεν πρέπει να φοβάται ο Άρης»
Συνάντηση με τον Άλεξ Κάλας είχε την Τρίτη ο Σταύρος Κοντονής, ο οποίος μετά την ολοκλήρωσης της γνωριμίας του με τον ισχυρό άνδρα του Άρη υπογράμμισε εμφανίστηκε σταθερός στη θέση του υπέρ της τήρησης της νομιμότητας και των κανονισμών των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

«Είχα μια συνάντηση γνωριμίας με τους εκπροσώπους του Άρη, η οποία εξελίχθηκε θετικά. Τέθηκαν ζητήματα στην ηγεσία του υπουργείου και μας ζητήθηκε κάτι που το θεωρούμε αυτονόητο. Να τηρηθεί η νομιμότητα και οι κανονισμοί των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων», ανέφερε αρχικά ο υφυπουργός αθλητισμού και πρόσθεσε:

«Εμείς αυτό που τους απαντήσαμε είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει κανένας φόβος. Η Κυβέρνηση συμπεριφέρεται με γνώμονα τη νομιμότητα και αυτό απαιτούμε από τις ομοσπονδίες. Η κυβέρνηση είναι εδώ για να διασφαλίσει τη νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα και αυτό θα κάνει και στον αθλητισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: