Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τα πήρε όλα ο ΠΑΟΚ!!

Ολοκλήρωσε το όνειρο ο ΠΑΟΚ! Σε έναν τελικό με μεγάλη ένταση και αγωνία, νίκησε στα πέναλτι με 43-40 τον Διομήδη Άργους στην Πυλαία και με 2-0 στη σειρά έφτασε στην κατάκτηση του νταμπλ.

Τα πήρε όλα ο ΠΑΟΚ!
Νταμπλούχος Ελλάδος ο ΠΑΟΚ και στο χάντμπολ! Μετά το νταμπλ στο βόλεϊ, ο «δικέφαλος» πανηγύρισε ένα ακόμα τίτλο στο «παλατάκι», μετά από ένα συγκλονιστικό δεύτερο τελικό κόντρα στον Διομήδη Άργους.

Σε ένα ματς που τα είχε όλα επικράτησε 43-40 στα πέναλτι και έφτασε στο 2-0 στη σειρά που τον ανέδειξε ως φετινό πρωταθλητή. Η κανονική διάρκεια τελείωσε 29-29 (με σερί 5-0 του «Δικεφάλου» στο τέλος), ενώ οι δύο παρατάσεις δεν ανέδειξαν νικητή (40-40).

Συγκλονιστικός ήταν και ο κόσμος που γέμισε το γήπεδο και δεν σταμάτησε λεπτό να «σπρώχνει» την ομάδα του Γεωργιάδη στη νίκη. Το θέαμα, πάντως, τους αποζημίωσε, αφού παρακολούθησαν μια πραγματική διαφήμιση του χάντμπολ, όσον αφορά την εξέλιξη του ματς.

Εξαίρεση αποτελεί η ένταση που δημιουργήθηκε στο πρώτο ημίχρονο και παραλίγο να τινάξει τον τελικό στον αέρα, όταν παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν στα χέρια, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το ματς συνεχίστηκε.

Ο Διομήδης είχε τον έλεγχο στην κανονική διάρκεια, κρατώντας τα ηνία του σκορ, ενώ «δικέφαλος» βρέθηκε πίσω μέχρι και με πέντε τέρματα (24-29) πέντε λεπτά πριν το φινάλε, όμως στο τελευταίο δευτερόλεπτο ο Τσίλης έστειλε το ματς στην παράταση.

Αυτό δεν ήταν αρκετό για να λύσουν οι δύο ομάδες τις διαφορές τους, αφού και πάλι στο τελευταίο δευτερόλεπτο της πρώτης παράτασης ο Κεσίδης έκανε το 35-35 και έστειλε το παιχνίδι στην δεύτερη παράταση.

Ούτε αυτό όμως ήταν αρκετό! Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε ξανά (40-40) και έστειλε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι, όπου κυριάρχησε ολοκληρωτικά.

Μετά τις τρεις χαμένες ευκαιρίες να πάρουν το ματς οι παίκτες του Διομήδη ήταν καταρρακωμένοι και αστόχησαν στις τρεις πρώτες εκτελέσεις. Οι γηπεδούχοι από την άλλη έδειξαν τρομερά ψυχικά αποθέματα και με 3/4 πέναλτι πανηγύρισαν τον θρίαμβο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: