Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Αξίζει η προσπάθεια για Καρίγιο!!

Σέντερ φορ περιοχής, δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και γκολ το… μενού του. O Ηρακλής Αντύπας... σκιαγραφεί το προφίλ του Γκουίντο Καρίγιο! 
Ο Γκουίντο Καρίγιο μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας. Πρόκειται για το πρώτο μεταγραφικό σίριαλ της σεζόν και ευχόμαστε να έχει αίσιο τέλος για τον Ολυμπιακό.
Η πρόταση των Πειραιωτών, για την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού είναι εξαιρετική και πολύ μεγάλη για τα δεδομένα της χώρας μας. Το τι ακριβώς θα συμβεί, θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες και αν η Εστουντιάντες πει το «ναι» στις διαπραγματεύσεις…
ADVERTISEMENT
Ξεκάθαρη εικόνα για τον συγκεκριμένο παίκτη, φυσικά και δεν μπορεί κάποιος να έχει, εκτός αν παρακολουθούσε με… μανία το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Οπότε μπήκαμε στο YouTube, προκειμένου να αποκτήσουμε μια πρώτη εικόνα για τον συγκεκριμένο παίκτη. Έστω και αν από τα βίντεο, δεν μπορείς να βάλεις τα χέρια σου στη φωτιά.
Ωστόσο, μπορεί να βγει άκρη. Υπάρχουν αρκετά στιγμιότυπα με τα… κατορθώματα του Καρίγιο. Πρώτα απ’ όλα μιλάμε για επιθετικό περιοχής. Αυτό που μας έκανε εντύπωση, είναι ότι είναι ιδιαίτερα δυνατός στο ψηλό παιχνίδι. Έχει βάλει αρκετά γκολ με κεφαλιές και σε κάποιες από αυτές θυμίζει λίγο στο στιλ, τον Κοβάσεβιτς.
Είναι μαχητής. Δεν παρατά τις φάσεις, όταν αυτές φαίνεται να περνούν ανεκμετάλλευτες. Και έχει βάλει γκολ, έχει δικαιωθεί με την επιμονή του. Επίσης φαίνεται να παίρνει τις κατάλληλες θέσεις και μυρίζεται το γκολ. Έχει καλές κινήσεις… σεντερφορίσιες που λέει και μια ψυχή.
Αυτό που δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε, είναι αν διαθέτει ταχύτητα. Μπορεί να έχει αντίληψη και γρήγορη σκέψη (χαρακτηριστικό το γκολ που πετυχαίνει κόντρα στη Ρασίνγκ. Όχι το τελείωμα, αλλά το τακουνάκι με το οποίο προσπαθεί να σκοράρει), αλλά δεν είδαμε κάποια φάση της Εστουντιάντες στη κόντρα, προκειμένου να δούμε τον τρόπο με τον οποίο κινείται.
Με αυτά που είδαμε πάντως – και πολύ περισσότερο με αυτά που έχουν δει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού – αξίζει η μεγάλη προσπάθεια για να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα…
Υ.Γ. Φυσικά και έπρεπε να παραμείνει ο Φουστέρ στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την εμπειρία, την αυταπάρνηση, το πάθος και τα γκολ του Ισπανού μεσοεπιθετικού.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: