Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Αντώνης Κλαδάς: «Έτσι θα γεμίσει η Τούμπα κύριε Σαββίδη»

Κάποτε στα δικά μου τα χρόνια όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε ντέρμπι μέσα στην Τούμπα, δεν κοιμόμουν μια εβδομάδα περιμένοντας τον αγώνα. Σήμερα ο ΠΑΟΚ παίζει με τον Παναθηναϊκό και δεν κουνιέται φύλλο. Ξέρω ότι άλλαξαν τα πράγματα αλλά μετά από τόσα χρόνια αγώνες εκεί δεν μπορώ να φάω άλλο το παραμύθι… Πρώτα απ’ όλα μπράβο και μαγκιά του Σαββίδη ότι πλήρωσε το χρέος στο Δημόσιο όπως και το ότι στην ομάδα όλοι τους πληρώνονται στην ώρα τους.

 Αλλά κουράστηκα να διαβάζω ότι ο ΠΑΟΚ θα χτιστεί από την αρχή. Αυτό που με κούρασε όμως είναι ότι κάποιοι ρίχνουν ευθύνες στον κόσμο επειδή δεν πάει στο γήπεδο και υποστηρίζουν ότι αυτό είναι άδικο για τον Σαββίδη. Ας του πει λοιπόν κάποιος του Σαββίδη, ότι ο ίδιος δεν έχει αντιληφθεί ακόμη τη δυναμική αυτού του κόσμου. Ο κόσμος κύριε Σαββίδη γνωρίζει τι θέλει από την ομάδα. Το θέμα είναι να αντιληφθείς και εσύ σύντομα ότι είναι «ευλογία» για σένα που πήρες αυτή την ομάδα. Μια ομάδα που ταλαιπωρήθηκε από τους προηγούμενους «ψευτοσωτήρες» και την κακοδιαχείριση τους. Αυτό όμως σου έδωσε και τη δυνατότητα να γίνεις ο μεγαλομέτοχος της.

Το θέμα είναι ότι άνθρωποι που αφιέρωσαν τη ζωή τους για τον ΠΑΟΚ, βλέπουν πράγματα που δεν μπορούν να τα «καταπιούν». Δέκα διευθυντές και άλλοι τόσοι προπονητές και κανείς δεν ξέρει τον ρόλο του. Και φτάσαμε στο σημείο, η ομάδα να είναι τέσσερις βαθμούς πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Λοιπόν ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει σήμερα από όσους μπουν στο γήπεδο να μασήσουν σίδερα και να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό. Και την Κυριακή να πάνε στην Αθήνα για το διπλό. Δεν ξέρω πώς θα το πετύχουν αυτό αλλά για να γίνει ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ που ονειρευόμαστε πρέπει όλοι εσείς εκεί μέσα στην ΠΑΕ με πρώτο τον Σαββίδη, να δώσετε όραμα στον κόσμο. Και το όραμα θα έρθει με την 1η θέση στα πλέι οφ. Κάθε άλλη θέση θα είναι αποτυχία. Δώστε επιτέλους την χαρά που αξίζει ο κόσμος. Για να ξαναδείς την Τούμπα γεμάτη Ιβάν Σαββίδη πρέπει να κάνεις ΟΜΑΔΑ.

Πάμε τώρα και σε κάποιους δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς. Λένε, λοιπόν, ότι τον ΠΑΟΚ μπορεί να τον βολεύει η 2η θέση στα πλέι οφ γιατί έτσι θα μπει απευθείας στους ομίλους του Europa. Λένε ότι ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς δεν έχει τύχη να παίξει στους ομίλους του CL. Σε όλους αυτούς λοιπόν έχω να πω: Τι είναι ο ΠΑΟΚ ρε; ΠΑΟΚάκι; Αυτό θέλετε για τον ΠΑΟΚ; Θέλετε να τον κρατάτε μικρό για να τον ελέγχετε;
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: