Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ντε Μπρούιν: «Να μιλήσει στην ομάδα μου η Μπάγερν»

Με καμία ομάδα δεν έχει έρθει σε επαφή ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, ο οποίος τόνισε ότι, αν όντως η Μπάγερν ενδιαφέρεται για εκείνον, τότε θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τη Βόλφσμπουργκ

Ντε Μπρούιν: «Να μιλήσει στην ομάδα μου η Μπάγερν»
Με καμία ομάδα δεν έχει μιλήσει ο Κέβιν Ντε Μπρούιν, καθώς, όπως ανέφερε, ό,τι ξέρει το έχει διαβάσει από τις εφημερίδες.

Ο 23χρονος μέσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ και έχει "προσελκύσει" τα βλέμματα αρκετών συλλόγων, μεταξύ άλλων και της Μπάγερν Μονάχου.

Ο ίδιος, πάντως, δήλωσε ότι την απόφαση για το μέλλον του θα την πάρει η ομάδα του και τόνισε ότι, αν το ενδιαφέρον των Βαυαρών αληθεύει, τότε θα πρέπει να απευθυνθούν στους «Λύκους».

«Αν, όντως, η Μπάγερν ενδιαφέρεται για εμένα, τότε θα πρέπει να έρθει σε επαφή με τη Βόλφσμπουργκ. Η ομάδα μου θα πάρει την απόφαση, καθώς εκείνη είναι υπεύθυνη για το μέλλον μου. Πάντως, το μόνο που ξέρω σχετικά με το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, είναι ό,τι έχω διαβάσει στις εφημερίδες», ήταν τα λόγια του Βέλγου διεθνή που, αν και διαβεβαίωσε ότι δεν έχει μιλήσει με καμία άλλη ομάδα, ξεκαθάρισε πως δεν ξέρει αν θα παραμείνει στο σύλλογό του μετά το καλοκαίρι.

«Δεν έχω μιλήσει με καμία άλλη ομάδα, σχετικά με το μέλλον μου. Πάντως, δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι θα βρίσκομαι εδώ και μετά το καλοκαίρι. Προτιμώ να είμαι ειλικρινής στους οπαδούς, παρά να ορκιστώ την αιώνια αγάπη μου για τη Βόλφσμπουργκ και μετά να εξαφανιστώ», είπε ο πρώην παίκτης της Τσέλσι.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής των «Λύκων», Κλάους Άλοφς, εξέφρασε τη σιγουριά του ότι ο Κέβιν Ντε Μπρούιν θα παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.

«Είμαι σίγουρος ότι θα αγωνίζεται εδώ και την επόμενη σεζόν. Ίσως μετά τον τελικό του Κυπέλλου να συζητήσουμε μαζί του, προκειμένου να βελτιώσουμε το συμβόλαιό του και να το επεκτείνουμε», είπε ο 56χρονος που τέλος τόνισε ότι δεν τον ανησυχεί που ο νεαρός μέσος δεν δηλώνει ότι θα μείνει στην ομάδα, καθώς υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ τους.

«Καμιά φορά, το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων είναι τρομακτικό. Πάντως, δεν με ανησυχεί το γεγονός ότι ο Κέβιν δεν δηλώνει ότι θα παραμείνει, καθώς υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: