Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Μπρέμερ: «Πιστεύουμε σε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε»

Παρά τη χαμένη ευκαιρία για break την Τρίτη, ο Τζέι Αρ Μπρέμερ δεν χάνει την πίστη του για τη συνέχεια της σειράς των ημιτελικών μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού.

Μπρέμερ: «Πιστεύουμε σε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε»
Ο ΠΑΟΚ έχασε την ευκαιρία να «σπάσει» την έδρα του Παναθηναϊκού χθες, που έπαιζε σε άδειο ΟΑΚΑ και χωρίς τον Διαμαντίδη. Την Πέμπτη κόσμος και Διαμαντίδης επιστρέφουν, αλλά ο Τζέι Αρ Μπρέμερ δεν χάνει την πίστη του για τη συνέχεια της ημιτελικής σειράς των play offs.

«Για 25 με 30 λεπτά ήμασταν μαζί στο σκορ, αλλά αρκετά πολύ άσχημα λάθη που κάναμε, το γεγονός ότι τους δώσαμε την δυνατότητα να σουτάρουν ελεύθερα τρίποντα, αλλά και να κάνουν ορισμένους αιφνιδιασμούς, είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει η διαφορά. Βρήκαν ρυθμό, το μομέντουμ ήταν πλέον για αυτούς και εμείς δεν καταφέραμε από εκείνο το σημείο και μετά να επιτρέψουμε το παιχνίδι», τόνισε ο Αμερικανός γκαρντ για το πρώτο παιχνίδι.

Όσο για το πώς περιμένει το δεύτερο ματς; «Νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές. Θα υπάρχει κόσμος στο γήπεδο και αυτό δημιουργεί μία πίεση, εμείς πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά και πιο δυνατά, να κάνουμε όμως αυτό που πρέπει και να βάλουμε τα σουτ που χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Θα είναι σίγουρα ένα πολύ καλό παιχνίδι».

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν χάνει την πίστη του. «Δεν είναι τίποτα περισσότερο από το 1-0. Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει για να κερδίσει, κέρδισε, αλλά είναι απλά στο 1-0. Σε αυτό το σημείο, είτε χάνεις με 25 πόντους, είτε με έναν πόντο, αυτό που μετράει είναι μόνο το αποτέλεσμα. Και με αυτή την λογική εμείς προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι της Πέμπτης. Υπάρχει και συνέχεια. Θα έχουμε ένα, πιστεύουμε και δύο παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη και όλοι πρέπει να έχουμε υπομονή και να πιστεύουμε σε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για εκνευρισμούς μετά από το πρώτο μόνο παιχνίδι μίας σειράς που μπορεί να κριθεί σε πέντε αγώνες. Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος, ό,τι και να γίνει θα έρθουν στο δικό μας γήπεδο, εκεί θα έχουμε τους φιλάθλους μας ξέρουμε την ατμόσφαιρα που δημιουργούν, θα έχει πολύ φασαρία και όλα μπορούν να είναι διαφορετικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: