Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

«Ζητάμε να τηρηθεί η νομιμότητα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο νομικός του Άρη, Βαγγέλης Χατζηιωάννου και μίλησε για την συνάντηση που είχε ο Άλεξ Κάλας με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Σταύρο Κοντονή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την άποψη του για τον Άλεξ Κάλας:
Έμεινα έκπληκτος από το συγκεκριμένο άτομο. Είχα μιλήσει μαζί του στο τηλέφωνο αλλά είναι πολύ διαφορετικό να τον βλέπεις από κοντά. Έμεινα έκπληκτος από την προσωπικότητα του αλλά και για το ενδιαφέρον του για τον Άρη. Ήρθε στην Ελλάδα μόνο για τον Άρη. Επί τούτου έκλεισε το ραντεβού με τον κ. Κοντονή και ήρθε ο ίδιος από την άλλη άκρη του Ατλαντικού για να κινήσεις τις καταστάσεις».
Για τις συζητήσεις που έγιναν με τον Υφυπουργό Αθλητισμού:
 «Στην ουσία της υπόθεσης έγινε μια συζήτηση που ξεπέρασε κατά πολύ το τυπικό και διήρκησε αρκετά. Οι παράγοντες του υπουργείου και ο κ. Κοντονής άκουσαν με προσοχή όλα όσα ειπώθηκαν. Εμείς τονίσαμε πως δεν ζητάμε καμιά χάρη και αυτό το κατάλαβε ο υπουργός και από τα προφορικά που του είπαμε αλλά και από τα γραπτά. Εμείς θέλουμε να εφαρμοστεί κατά γράμμα ο κανονισμός. Σαν Άρης ζητήσαμε να εποπτεύσει μέσα στα πλαίσια των δυνατοτήτων του τη νομιμότητα της υπόθεσης».
Για το γεγονός πως ο Σταύρος Κοντονής θα στείλει επιστολή  στην ΕΠΟ:
«Μόνος του ο Υπουργός είπε, επειδή κατανοεί και ο ίδιος την υπόθεση, πως θα στείλει χαρτί στην ΕΠΟ και στην Σούπερ Λιγκ για να τους πει να τηρηθούν οι κανόνες».
Για τις επόμενες κινήσεις που θα γίνουν στον Άρη:
«Το πρώτο βήμα έγινε. Θα γίνουν οι κινήσεις του Άρη προς την πλευρά της Φούτμπολ Λιγκ όπου θα τονίσουμε πως το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει με 20 ομάδες και πως ο ΟΦΗ και η Νίκη Βόλου θα παίξουν στη Γ’. Το πρωτάθλημα πρέπει να γίνει με 20 ομάδες και αυτό ισχύει από αποφάσεις αλλά και από την ισχύουσα προκήρυξη. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην γίνει με 20 ομάδες και αυτό το είπε και ο κ. Κοντονής. Το δεύτερο δεδομένο είναι πως εφόσον προκύψουν θέσεις πρέπει να καλυφθούν από την χαμηλότερη κατηγορία και εφόσον είναι λιγότερες από 4 θέσεις θα γίνουν μπαράζ. Το επαναλαμβάνω συνεχώς εμείς θέλουμε να τηρηθεί απλά η νομιμότητα».
Για τον αν θα γίνει συνάντηση και με τον κ. Καλογιάννη:
«Γνωρίζω πως στα πλαίσια των εντολών που έχω θα γίνει συνάντηση και με τον κ. Καλογιάννη και με την ΕΠΟ».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: