Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

«Πρέπει να παίξει μπάλα ο ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Χρήστος Δημόπουλος και μίλησε για το πλάνο που χρειάζεται ο «Δικέφαλος» ενώ σχολίασε και το επερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Μετά από τόσα χρόνια δεν έχει πάρει ο ΠΑΟΚ ένα πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ από τότε πάσχει από έναν άνθρωπο που θα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένας τέτοιος άνθρωπος. Εμείς από πίσω είχαμε τον Κούδα να κάνει και την πάσα και ούτε αυτός υπάρχει σήμερα. Τώρα έχουμε μείνει μόνο με τον Κλάους. Ο ΠΑΟΚ τόσα χρόνια… φτάνει στην πηγή και δεν πίνει νερό. Φέτος, η ομάδα… «έβγαλε» τα μάτια της μόνη της. Ήμασταν με έξι βαθμούς μπροστά και φάγαμε τέσσερα από την Ξάνθη. Δεν είχε βάθος η ομάδα και αυτό ήταν το θέμα. Υπήρχαν 11 παίκτες αλλά δεν υπήρχαν καθόλου αλλαγές».
Για τους παίκτες που έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια:
«Το θέμα είναι το πόσα λεφτά δαπανήθηκαν. Έχουν περάσει 64 ποδοσφαιριστές σε τρία χρόνια και έχουν χαθεί πάρα πολλά λεφτά. Από τους 64 πόσοι άξιζαν άραγε; Ο Γκαρσία άξιζε αλλά κάποιοι άλλοι απλά… πέρασαν. Ο Παναθηναϊκός έφτιαξε την ομάδα με τους μικρούς επειδή δεν είχε χρήματα να δαπανήσει και έχει ομάδα για τα επόμενα χρόνια. Και ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Βέβαια, δεν φταίνε οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν αλλά αυτοί που τους έφεραν. Ήρθε ο Μάρτενς με 1.500.000 ευρώ και δεν έπαιξε ένα παιχνίδι. Οι καλοί ειδικά παίκτες πρέπει να έρχονται από την αρχή όμως έρχονται στο τέλος του Ιανουαρίου».
Για το πλάνο που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ:
«Χρειάζεται ένα πλάνο από το καλοκαίρι. Ο Σαββίδης θέλει 2-3 ανθρώπους δίπλα του που να ξέρουν από μπάλα. Δεν γίνεται να βλέπουμε τους παίκτες μέσα από τα DVD. Στα DVD θα δεις μόνο τα καλύτερα στιγμιότυπα».
Για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός:
«Αν παίξει μπάλα ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει αλλιώς είναι άξιος της μοίρας του. Η ομάδα δεν μπορεί να βάλει γκολ πως θα κερδίσει; Ο Παναθηναϊκός κουτσά – στραβά βάζει ένα γκολ και κερδίζει. Περίμενε κανείς πως θα έβαζε τέσσερα γκολ μέσα στην Τρίπολη; Λέγαμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και τώρα στόχο έχουμε να βγούμε δεύτεροι στα πλέι – οφ. Αυτό εδώ είναι κατάντια».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: