Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

«Διαφωνώ με την ανακοίνωση»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το πρώην μέλος της ΚΑΕ Άρης, ο Γιώργος Παπαδημητρίου και μίλησε για την παραίτηση του από την ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Η παραίτηση μου είναι στην διάθεση του Λευτέρη Αρβανίτη από την Κυριακή. Η ανακοίνωση της Τετάρτης είχε ένα απαράδεκτο ύφος και διαφωνώ με αυτήν. Ξέρω πως αυτή την ανακοίνωση δεν την έγραψε ο κ. Αρβανίτης. Το βράδυ μόλις την διάβασα στα σαιτ, είχα μια εκτενή συζήτηση με τον πρόεδρο, τον ξέρω και τον τιμώ αλλά στην συγκεκριμένη ανακοίνωση βρήκα πολλά αντίθετα. Η αδικία γεννάει βία. Υπήρχε μια σφαγή στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και ο κόσμος αντέδρασε. Αυτά που έγιναν δεν ξεπερνούσαν το πλαίσιο που έχει γίνει σε άλλους αγώνες. Ήταν μια εκτόνωση του κόσμου και μετά το 10λεπτο όταν επέστρεψαν οι διαιτητές, δεν έγινε το παραμικρό στο γήπεδο. Δεν γίνεται ο Άρης να γίνεται ο πρωτομάρτυρας μιας εξοντωτικής απόφασης. Προφανώς ο κ. Κοντονής δεν έχει δει το ματς και τον επηρέασαν κάποιοι υπουργοί που βρίσκονται κοντά σε αυτή την ομάδα. Αυτοί που έβγαλαν αυτή την ανακοίνωση και δεν είναι μέσα σε αυτούς ο Λευτέρης Αρβανίτης, δεν ξέρουν από διοίκηση και κάνουν κακό στην ομάδα.
Πριν την έλευση του επενδυτή μια τέτοια ανακοίνωση δεν θα έβγαινε. Ο κ. Λάσκαρης για τον οποίον είμαστε ευγνώμονες πρέπει να σκεφτεί πως η ομάδα έχει διοίκηση. Αυτό που χρειάζεται ο Άρης δεν είναι η διοικητική ενίσχυση αλλά η οικονομική. Όλες οι αποφάσεις της διοίκησης Αρβανίτη είναι σωστές και στοχευμένες. Επίσης, δεν μπορώ να παραλείψω την προσφορά του Super 3. Για αυτά τα παιδιά λέγονται πολλά όμως πάντα βοηθάνε. Επεμβαίνουν αυτά τα παιδιά μόνο όταν τους φωνάζουν και είναι αρωγοί αυτής της προσπάθειας. Ο Άρης έχει ανάγκη τους ανθρώπους αυτούς. Έτσι όπως ασκείται η διοίκηση από τον κ. Λάσκαρη, θολώνει τα νερά. Εγώ ήμουν άμισθος στην ομάδα και θα συνέχιζα να ήμουν άμισθος. Από εκεί και πέρα τα πρόστιμα είναι πολλά και μια αριστερά της ανισονομίας δεν την θέλουμε. Γίνεται η μεγαλύτερη ομάδα της χώρας να δέχεται τέτοια χτυπήματα; Ο κόσμος του Άρη πρέπει να διατηρήσει την ενότητα του και να συμπαρασταθεί στην διοίκηση του Λευτέρη Αρβανίτη».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: