Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

«Κανονικά τα Μουντιάλ, καλό για την FIFA ότι συνέβη»

Κανονικά θα διεξαχθούν τα Μουντιάλ του 2018 και του 2022 όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της FIFA, Βάλτερ Ντε Γκεγκόριο, ο οποίος τόνισε παράλληλα πως ο Παγκόσμια Ομοσπονδία μπορεί να περνά δύσκολες ώρες όμως οι σημερινές εξελίξεις μόνο καλό μπορούν να κάνουν στην εξάλειψη της διαφθορά.
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Τύπου:
«Η FIFΑ αποδέχεται την έρευνα που πραγματοποιούν οι ελβετικές Αρχές. Προφανώς και το timing δεν είναι ιδανικό, λόγω και των επερχόμενων εκλογών. Οφείλω να τονίσω ότι ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας δεν έχουν καμία ανάμιξη σε όλα αυτά, ούτε στις έρευνες.
Η FIFA, είναι μια ομοσπονδία που έχει υποστεί ζημιά αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές και η FIFA υποφέρει αυτές τις ώρες. Δεν γνωρίζουμε τίποτα περισσότερο από εσάς και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα περισσότερο. Πιθανότατα το πρωί της Πέμπτης να έχουμε νεότερο».
Τα Μουντιάλ του 2018 και του 2022 θα διεξαχθούν κανονικά στη Ρωσία και το Κατάρ. Αυτό ισχύει. Για τη FIFA είναι καλό αυτό που συμβαίνει... Ίσως να μην είναι για την δημόσια εικόνα της Ομοσπονδίας, αλλά είναι καλό για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και να ενεργήσουμε βάσει των αποτελεσμάτων των ερευνών ώστε να υπάρξει υγεία στην Ομοσπονδία».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: