Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Προϊστορία του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!

Ενδιαφέρουσες πληροφορίες αλλά και στατιστικά από την προϊστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.
LOGO Paok small Ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός είναι οι ομάδες με τις περισσότερες συμμετοχές στα Play Offs της Super League, αλλά παρότι ο Δικέφαλος έχει επτά συμμετοχές μαζί με την φετινή και ο Παναθηναϊκός έξι, φέτος θα τεθούν αντιμέτωποι για 5η φορά.
LOGO Paok small Η συγκομιδή του ΠΑΟΚ στα 4 εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό είναι τρεις νίκες και μία ήττα, ενώ στις δύο από τις τρεις νίκες του δεν έχει δεχθεί γκολ. Εκτός από τα δύο 1-0 υπάρχει μια νίκη με 2-1 και μια ήττα με 1-0 στην Τούμπα την πρώτη χρονιά που συναντήθηκαν για τα Play Offs (2008-09).
LOGO Paok small Ο Δικέφαλος πέρυσι στο μίνι πρωτάθλημα δεν έχασε κανένα από τα δύο παιχνίδια του με τον Παναθηναϊκό, αφού επικράτησε 1-0 στην Τούμπα και έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από την Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
LOGO Paok small Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει και με τις δύο ομάδες για τα Play Offs στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού είχε σημειώσει γκολ στο 4-1 υπέρ του Παναθηναϊκού την σεζόν 2008-09 αλλά και στο 1-0 της Αθήνας την ίδια χρονιά, ενώ με την φανέλα του ΠΑΟΚ έχει σκοράρει στο 1-0 της Τούμπας την σεζόν 2011-12 και στο 1-1 της Λεωφόρου πέρυσι.
LOGO Paok small Οι σκόρερ του ΠΑΟΚ στα εντός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό είναι τέσσερις (Αθανασιάδης , Σαλπιγγίδης , Ελ Ζαρ, Βούκιτς). Τα γκολ είναι 4-2 υπέρ του ΠΑΟΚ στα ματς της Τούμπας.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: