Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Ιδρύθηκε ο φορέας ΣΦ ΠΑΟΚ χωρών πρώην ΕΣΣΔ!!

Παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στο Μακεδονία Παλλάς, έγινε η παρουσίαση του νέου φορέα ΣΦ ΠΑΟΚ χωρών πρώην ΕΣΣΔ. Πιο συγκεκριμένα, στον φορέα αυτό συμμετέχουν ομογενείς από Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Λευκορωσία, Αζερμπαιτζάν, Ουζμπεκιστάν, Μολδαβία, Αρμενία, Καζακστάν και Κιργιζία.

Οι εκπρόσωποι τους που φιλοξενούνται από τον Ιβάν Σαββίδη και θα είναι σήμερα στην Τούμπα, βρέθηκαν στην αίθουσα με φανέλες του ΠΑΟΚ ενώ πριν την έναρξη της εκδήλωσης ακούστηκαν τραγούδια του ΠΑΟΚ στα ποντιακά.

Παράλληλα μοιρτάστηκε και φυλλάδιο με την ιστορία του ΠΑΟΚ γραμμένη στα αγγλικά. Στην αίθουσα εκτός από το έμβλημα του ΠΑΟΚ υπήρχαν και δυο πανό. Το ένα έγραφε «Οι Ελληνες των χωρών της πρώην ΕΣΣΔ είναι μαζί σου» και το δεύτερο: «Ο ΠΑΟΚ είναι Ιδέα - Μαζί του πάντα η νεολαία»

Η ομιλία Σαββίδη Ο μεγαλομέτοχος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ανέβηκε στο βήμα για να απευθύνει χαιρετισμό. Η τοποθέτηση του: "Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ομάδα που αφορά μόνο την Ελλάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει οπαδούς από την Αυστραλία μέχρι την Νότιο Αφρική. Σε ότι αφορά τις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ, μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν ήταν εύκολο να προωθήσουμε τον ΠΑΟΚ. Αλλά πλέον όλα έχουν αλλάξει. Αφορμή για αυτή την εκδήλωση μου έδωσαν φίλοι της ομάδας που με πλησίασαν τον περασμένο Νοέμβριο και μου ζήτησαν να βοηθήσω. Ξέρετε, στην Ρωσία έχω περίπου 20.000 εργαζομένους στις επιχειρήσεις μου και με ρωτούν μόνο για τον ΠΑΟΚ! Με ρωτούσαν πότε θα πάρω τον ΠΑΟΚ. Γιατί πολύ απλά ο ΠΑΟΚ δεν είναι απλά μια ομάδα. Και όσοι από εσάς βρεθείτε για πρώτη φορά στην Τούμπα δε θα θέλετε να αφήσετε το γήπεδο. ΠΑΟΚ παντού και σε όλο τον κόσμο!
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: