Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Βερόν στο gazzetta.gr: «Τελειώνει σύντομα του Καρίγιο!»

Ο «θρυλικός» Χουάν Ραμόν Βερόν, πατέρας του προέδρου της Εστουδιάντες και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, μιλάει στο gazzetta.gr για τον Καρίγιο και εκτιμά ότι η υπόθεσή του θα κλείσει σε λίγες μέρες, είτε θετικά, είτε αρνητικά για τον Ολυμπιακό. 
Αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Εστουδιάντες ντε Λα Πλάτα, ενώ για μία τριετία, από το 1972 έως το 1975, πέρασε και από τη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Χουάν Ραμόν Βερόν, πατέρας του μεγάλου Χουάν Σεμπάστιαν Βερόν, ο οποίος πλέον είναι πρόεδρος των «φοιτητών», διατηρεί έναν συμβουλευτικό ρόλο στο σύλλογο από τα προάστια του Μπουένος Άιρες, έχοντας λόγο στο ποδοσφαιρικό τμήμα.  Ο ίδιος, μας είπε ότι επιβλέπει τα όσα γίνοντιαι στην ομάδα.
ADVERTISEMENT
Μιλώντας στο gazzetta.gr για την περίπτωση του Γκουίδο Καρίγιο, τον οποίο γνωρίζει από μικρό παιδί μιας και ανδρώθηκε και αναδείχθηκε στην Εστουδιάντες, τονίζει: «Γνωρίζω για την πρόταση του Ολυμπιακού, χωρίς να μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες. Αυτό που ξέρω είναι ότι υπάρχει πρόταση και από την Ίντερ, που είναι ένας πιθανός προορισμός, ενώ έχουμε ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Ωστόσο δεν πρόκειται να φύγει αν δεν πάρουμε τα χρήματα που αξίζει. Ο τελικός του προορισμός θα αποφασιστεί σύντομα, εκτιμώ ότι σε λίγες μέρες θα τελειώσει το θέμα», είπε δείχνοντας πως ουσιαστικά όποιος δώσει τα περισσότερα... θα τον πάρει.
Ο Βερόν μίλησε στο gazzetta.gr και για τα χαρακτηριστικά του Καρίγιο: «Αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι είναι ένα από τα πιο καυτά ονόματα στην Αργεντινή. Είναι ένας πλήρης επιθετικός και δεν υπάρχουν πολύ τέτοιοι. Έχει την κατάλληλη σωματοδομή, είναι καλός με το κεφάλι, αλλά και με την μπάλα στα πόδια. Ένας πολύ καλός επιθετικός, σε ηλικία 22 ετών, έτοιμος δηλαδή για το μεγάλο βήμα. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη. Τον γνωρίζω καλά και πρόκειται για ένα παιδί αποφασισμένο και με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του. Μπορεί να προκαλέσει αίσθηση στην Ευρώπη αν τελικά υπάρξει ομάδα που θα καλύψει την Εστουδιάντες».
Όσον αφορά την προοπτική του Ολυμπιακού, ο Βερόν υποστήριξε: «Φυσικά και νομίζω πως έχει πιθανότητες. Είναι μια ομάδα που παίζει στο Champions League και πιστεύω πως ο γκουίδο θα έκανε μεγάλη καριέρα στην Ελλάδα. Αλλά πρέπει να περιμένουμε μερικές μέρες για να δούμε τι θα γίνει».

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: