Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τέλος εποχής στη Ρέντινγκ, στην Μπόρνμουθ ο Φεντερίτσι!!

Ο Άνταμ Φεντερίτσι θα συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα τρία χρόνια στην Μπόρνμουθ, αφού δεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρέντινγκ στην οποία βρέθηκε επί μία δεκαετία.
Ο Αυστραλός τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στον ημιτελικό Κυπέλλου της ομάδας του κόντρα στην Άρσεναλ, αφού ήταν αυτός που την κράτησε ζωντανή σε όλο το ματς αλλά και αυτός που την καταδίκασε με προσωπικό του λάθος στο νικητήριο γκολ των «κανονιέρηδων».
Με το συμβόλαιό του να έχει ολοκληρωθεί και με καινούργιο να μην έχει υπογραφεί, οι νεοφώτιστοι επιβεβαίωσαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν να κινούνται για την μεταγραφή του, αποκτώντας τον το απόγευμα της Τετάρτης.
Στο συγκινητικό του αντίο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρέντινγκ, έγραψε μεταξύ άλλων:
«Ποτέ δεν θα ξεχάσω όσα έζησα στην Ρέντινγκ. Όταν χρειαζόμουν την ευκαιρία, μου την έδωσε. Ήταν ένα συγκινητικό ταξίδι, κατά την διάρκεια του οποίου έκανα πολλούς φίλους και γνώρισα υπέροχους ανθρώπους. Το απήλαυσα πραγματικά.
Αφιέρωσα δέκα χρόνια από την ζωή μου σε αυτή την ομάδα και ήταν δύσκολο. Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω την απόφαση να φύγω. Αλλά μετά από μία δεκαετία είναι καιρός να αναζητήσω μια νέα περιπέτεια. Είμαι ενθουσιασμένος με την Πρέμιερ Λιγκ. Ποτέ δεν θα ξεχάσω όμως πως ήταν να είμαι παίκτης της Ρέντινγκ επί δέκα χρόνια. Ελπίζω να έχετε μια επιτυχημένη νέα σεζόν και να βρεθείτε εκεί που αξίζετε. Έχει έρθει ο καιρός για μένα να φτιάξω νέες αναμνήσεις».*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: