Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

«Απειλούν εμενα και την οικογένειά μου»

Ο Τάσος Μπατζιάκας μιλώντας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως είχε δεχθεί για απειλητικά τηλεφωνήματα.

«Απειλούν εμενα και την οικογένειά μου»
Ο Τάσος Μπατζιάκας μιλώντας στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM 94,6 επιβεβαίωσε τις πληροφορίες πως είχε δεχθεί για απειλητικά τηλεφωνήματα.

«Δέχθηκα απειλητικά τηλεφωνήματα για εμένα και τας παιδιά μου. Τόσα χρόνια στην πόλη δεν έχω δεχθεί ποτέ τέτοιο τηλεφώνημα. Δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανένας», ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Μπατζιάκα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Άρη Ασβεστά:

-τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δέχτηκε:

«Δέχτηκα κανα δύο φορές απειλητικά τηλεφωνήματα για μένα και τα παιδιά μου. Ειδικά για τα παιδιά μου με πείραξε περισσότερο. Είμαι 40 χρόνια σε αυτή την πόλη, οδοντίατρος και άνθρωπος με κοινωνική προσφορά, και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Πιστεύω πως σχετίζεται με την αίτηση που θα κάνουμε. Δεν με έχει απειλήσει ποτέ κανένας στη ζωή μου, ούτε έχω πειράξει κανέναν άνθρωπο. Πήγα στον εισαγγελέα και στην αστυνομία, ανέφερα το γεγονός και υπέβαλα τη μήνυση ενώ ζήτησα την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου μου και προχωρούν οι διαδικασίες για να δούμε ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που μας απειλεί».

-την αίτηση για έκπτωση του νυν ΔΣ της ΕΠΟ:

«Το θέμα προχωρά κανονικά. Στρέφομαι εναντίον των ενεργειών της ΕΠΟ, όχι κατά των ατόμων. Οι ενέργειες που γίνονται κι αυτά που ακούσαμε κι αυτά που έχουν γίνει είναι που προβληματίζουν. Θεωρήσαμε ότι έχουμε ηθική υποχρέωση, αφού είμαστε μια από τις 56 ενώσεις που αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο, να προχωρήσουμε. Το αποφασίσαμε τα 10 από τα 11 άτομα, γιατί το ένα απουσίαζε. Έχουμε την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου που μας λέει να πάμε στο ειρηνοδικείο καθώς δηλώνει αναρμόδιο. Και οι ενώσεις και τα φυσικά πρόσωπα μπορούν να πάνε στο ειρηνοδικείο».

-τα ονόματα που προτείνονται για ορισμό προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ:

«Τα ονόματα είναι βαριά ονόματα του ποδοσφαίρου, γνωρίζουν το ποδόσφαιρο και το όνομά τους ακούγεται μέχρι τώρα. Μακάρι αυτά τα άτομα να ηγηθούν, εγώ δεν έχω καμιά τέτοια φιλοδοξία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: