Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Πήρε Ντε Σόουζα ο ΑΠΟΕΛ!!

Με τον Βραζιλιάνο μπακ Γκιλέρμε Ντε Σόουζα ενισχύθηκε ο ΑΠΟΕΛ. Για 2+1 υπέγραψε 25χρονος άσος, που έχει βουλγαρικό διαβατήριο.

Πήρε Ντε Σόουζα ο ΑΠΟΕΛ
Τον Γκιλέρμε Ντε Σόουζα απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ. Πρόκειται για έναν Βραζιλιάνο (με βουλγαρικό διαβατήριο) δεξιό μπακ, που αγωνιζόταν στη Λουντογκόρετς. Ο 25χρονος άσος υπέγραψε για 2+1 χρόνια.

Ο νέος προπονητής της κυπριακής ομάδας, Γκουστάβο Μαντούκα, δήλωσε για τη μεταγραφή: «Ο ΑΠΟΕΛ έψαχνε για ένα δεξιό οπισθοφύλακα. Ο Μάριο Σέρζιο αγωνίστηκε σε πάρα πολλά παιχνίδια, μας έδωσε μεγάλη ασφάλεια σε αυτή την θέση ,όμως υπήρξε και πολλή καταπόνηση προς τον ποδοσφαιριστή στη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε . Το ρόστερ ήταν άδειο σε ότι αφορά σε μια εναλλακτική λύση στην συγκεκριμένη θέση. Επιλέξαμε τον Γκιλέρμε Ντε Σόουζα για αυτή την θέση. Τον θεωρούμε μια πολύ καλή λύση. Είναι σε πολύ καλή ηλικία, διαθέτει ευρωπαϊκό διαβατήριο (Βουλγαρίας) και έπαιξε για 4 χρόνια στην Λουντογκόρετς. Πρόκειται για την κορυφαία ομάδα στην Βουλγαρία τα τελευταία χρόνια. Εκεί ο ποδοσφαιριστής είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε επίπεδο ομίλων Europa League και Champions League. Έχω πάρει αρκετές πληροφορίες για τον ποδοσφαιριστή και έχω λάβει πολύ καλά σχόλια για το ταλέντο του. Είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή με μεγάλη προοπτική για το μέλλον. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει πολύ την ομάδα και στο άμεσο μέλλον. Ο ποδοσφαιριστής δεν αγωνιζόταν τους τελευταίους 6 μήνες, όμως προπονείτο με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Βραζιλίας, τη Σάντος Η επιθυμία του ποδοσφαιριστή ήταν να συνεχίσει να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Ξεκινά ένα ειδικό πρόγραμμα προετοιμασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης του ΑΠΟΕΛ , έτσι θα είναι πλήρως έτοιμος για την περίοδο προετοιμασίας της ομάδας εκεί όπου θα χρειαστεί ουσιαστικά να προσαρμοστεί στις τακτικές του προπονητή και στα χαρακτηριστικά των νέων του συμπαικτών. Του εύχομαι κάθε επιτυχία και να κερδίσει πολλούς τίτλους με τον ΑΠΟΕΛ». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: