Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

«Απάντηση» Παναθηναϊκού σε ΠΑΟΚ!!

Ο ΠΑΟΚ «κατηγόρησε» τον Παναθηναϊκό πως καταγγέλλει ΚΕΔ, Αρετόπουλο κι ένα σύστημα που κάποτε είχε με το μέρος του, με τους πράσινους να απαντούν: «πιστεύουμε πως παρανόησαν τις ενέργειές μας».

«Απάντηση» Παναθηναϊκού σε ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός λοιπόν έβγαλε στη… σέντρα την ΚΕΔ και την ΕΠΟ με αφορμή τον ορισμό Αρετόπουλου. Στον ΠΑΟΚ φάνηκε πως δεν άρεσαν οι πράσινες καταγγελίες και «απάντησαν» χαρακτηριστικά επί του θέματος.

«Ο Παναθηναϊκός δεν εκμεταλλεύτηκε το σύστημα που σήμερα καταγγέλλει μόνο στο πρωτάθλημα του 2010, αλλά και πολύ πιο πρόσφατα (σ.σ στα πλέι οφ του 2014), όταν συμμάχησε μαζί του για να πάρει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ και το εισιτήριο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο καθένας κρίνεται από τη συνολική του στάση και είναι στην κρίση του κόσμου ποιος αποζητά την γενική κάθαρση και ποιος κυνηγά ευκαιριακά την δική του εύνοια», έλεγαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου του βορρά, βάζοντας… φωτιά στις καλές σχέσεις που υπάρχουν μέχρι σήμερα μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και Ιβάν Σαββίδη.

Σήμερα το βράδυ ήταν σειρά του τριφυλλιού να πάρει θέση και να απαντήσει επ’ αυτού, ευελπιστώντας πως η όποια αναστάτωση δημιούργησε με τους Θεσσαλονικείς, οφείλεται σε παρερμήνευση των ενεργειών του. «Βλέπουμε με συμπάθεια τον ΠΑΟΚ και λυπούμαστε εάν θεώρησε ότι οι ενέργειές μας τον προσβάλλουν. Οι δράσεις μας τις τελευταίες ημέρες αφορούν αποκλειστικά και μόνο στις μεθοδεύσεις της ΚΕΔ και τον ίδιο τον Αρετόπουλο, γνωστό σε όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Ο ΠΑΟΚ έχει υποφέρει, -όπως και εμείς βέβαια- από τη διαιτησία. Πιστεύουμε ότι οι σημερινές θέσεις του οφείλονται σε παρανόηση των ενεργειών μας», υποστηρίζουν χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να κοπάσουν τον «θόρυβο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: