Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Γρηγορίου: «Κίνητρο να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα σταματήσει τον Ολυμπιακό»

Ως ένα έξτρα κίνητρο αντιμετωπίζουν στον Ατρόμητο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει ηττηθεί φέτος στο πρωτάθλημα, όπως δήλωσε ο προπονητής των Περιστεριωτών, Μιχάλης Γρηγορίου.

Γρηγορίου: «Κίνητρο να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα σταματήσει τον Ολυμπιακό»
Σε υψηλά επίπεδα είναι η ψυχολογία των παικτών του Ατρόμητου ειδικά για ένα ματς κόντρα στον Ολυμπιακός σύμφωνα με όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου.

Όπως τόνισε ο Έλληνας τεχνικός σε αυτό το ματς υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο που είναι εκτός από το όνομα του αντιπάλου και το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μιχάλης Γρηγορίου:

Για το ματς με τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της Βέροιας: «Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, γιατί ζητούσαμε για καιρό τη νίκη και είχα τονίσει ότι θα ήταν ευεργετική για εμάς αυτή η διακοπή του πρωταθλήματος. Κάναμε τη νίκη που θέλαμε τόσο καιρό και ψυχολογικά τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά. Βέβαια, μπροστά μας έχουμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και θα παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι. Θα κάνουμε προσπάθεια στο 100% γιατί μόνο έτσι μπορείς να επιζητήσεις ένα σημαντικό αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό».

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερη θέληση από τους παίκτες: «Θέλουν να κάνουν ολική επαναφορά. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να είμαστε η πρώτη ομάδα που θα του κόψει βαθμούς από το φετινό πρωτάθλημα και δεύτερον θέλουμε να συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα. Ευελπιστούμε σε αυτό και επαναλαμβάνω ότι οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό όχι τόσο βαθμολογικά όσο κυρίως ψυχολογικά, θα είναι το ιδανικό για τους παίκτες μου».

Για το αν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο λόγω της πορείας του Ολυμπιακού: «Σίγουρα προσδίδει μεγαλύτερο κίνητρο. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις μία ομάδα που φέτος έχει χάσει μόνο από την Μπάγερν, καταλαβαίνετε ότι μεγάλη θέληση από όλους μας να μπορέσουμε κάτι να καταφέρουμε σε αυτό το παιχνίδι. Γνωρίζουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού. Πρόκειται για την καλύτερη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα και από πλευράς ψυχολογίας και φυσικά βαθμολογικά. Αν και εφόσον το καταφέρουμε θα είναι κάτι πάρα πολύ ουσιαστικό».

Για το αν έχει αντιληφθεί ότι στο Περιστέρι ζουν για αυτό το παιχνίδι, διότι ο Ατρόμητος πάντα βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό: «Βέβαια, το έχω αντιληφθεί γιατί μονίμως ο Ατρόμητος βάζει δύσκολα στον Ολυμπιακό και αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε. Κι εμείς είμαστε μεγάλη ομάδα, παίζουμε στην έδρα μας και βέβαια θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να συνεχίσουμε το σερί των τελευταίων ετών».

Για το αν η προετοιμασία έπεσε στην αντιμετώπιση του Ολυμπιακού ή αν ο Ατρόμητος θα μείνει πιστός στο παιχνίδι του: «Είναι ένας συνδυασμός. Παίζοντας με τον Ολυμπιακό φυσικά πρέπει να ρίξεις το βάρος και να δώσεις έμφαση στα ατού του και να μπορέσεις να σταματήσεις τη συγκεκριμένη ομάδα επιθετικά, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε τη δική μας φιλοσοφία και το πώς αντιμετωπίζουμε εμείς στα παιχνίδια και τις δικές μας τακτικές. Γι’ αυτό λέω ότι για το συγκεκριμένο ματς είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων».

Για το αν έχουν εντοπιστεί οι αδυναμίες του Ολυμπιακού: «Ναι, αυτό κάναμε τις τελευταίες δύο μέρες. Πάνω σε αυτό δουλέψαμε στην τακτική μας και στις προπονήσεις μας. Ευελπιστώ όμως να βγουν και στον αγωνιστικό χώρο γιατί το σημαντικό είναι να βγουν εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: