Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Μπουρούσης: «Σταθήκαμε τυχεροί στην άμυνα»

Τιμή χαρακτήρισε ο Γιάννης Μπουρούσης το βραβείο του MVP της δεύτερης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Έλληνα σέντερ να δηλώνει πως η Λαμποράλ Κούτσα στάθηκε τυχερή στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Μπουρούσης: «Σταθήκαμε τυχεροί στην άμυνα»
Η Λαμποράλ Κούτσα έμεινε πιστή στο πλάνο και έχοντας λίγη τύχη στην άμυνα, έφτασε στη νίκη επί του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουρούση.

«Είναι τιμητικό μετά από τόσα χρόνια, αλλά σημασία έχει η νίκη», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Μπουρούσης στην κάμερα της Nova για την ανάδειξή του ως MVP της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός δεν τα παράτησε, ξέραμε ότι δεν θα το έκανε. Είναι ομάδα που θέλει να πάει στο Final 4. Σταθήκαμε τυχεροί στην άμυνα και μείναμε στο πλάνο μας κερδίζοντας τον αγώνα».

Όσον αφορά την Λαμποράλ Κούτσα: «Είναι δικαιολογίες που λένε όλοι, αλλά η ομάδα είναι καινούργια και ο προπονητής. Στο Μιλάνο ήμασταν πολύ καλοί. Και τότε δείξαμε χαρακτήρα και γυρίσαμε το παιχνίδι, ακόμα και αν δεν κερδίσαμε. Είμαστε νέα ομάδα, βγάζουμε ενέργεια και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: