Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Τι κάνει ο Μπουρούσης!!

MVP στην ACB το σ/κ, MVP και στην Ευρωλίγκα! Με μια μυθική εμφάνιση απέναντι στον ΟΣΦΠ ο απίθανος Γιάννης Μπουρούσης (28 π.-12ρ.) αναδείχθηκε πολυτιμότερος της αγωνιστικής. Τα ρεκόρ του.

Τι κάνει ο Μπουρούσης!
Πράγματα και θαύματα από τον Γιάννη Μπουρούση κόντρα (και) στον Ολυμπιακό! Με μια «μυθική» εμφάνιση, ο Έλληνας σέντερ σταμάτησε στους 44 βαθμούς(!) στο σύστημα αξιολόγησης και φυσιολογικά αναδείχθηκε MVP της 2ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα, λίγες μέρες αφότου κέρδισε ανάλογο βραβείο στην ACB.

Ο άσος της Λαμποράλ Κούτσα πέτυχε συνολικά απέναντι στους Πειραιώτες 28 πόντους με 6/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 10/13 βολές. Είχε 12 ριμπάουντ (5 εξ’ αυτών επιθετικά!), 4 κλεψίματα, 3 ασίστ, κέρδισε 7 φάουλ και δεν έκανε ούτε ένα λάθος!

Όπως είναι φυσικό, με τέτοια στατιστική, κατέρριψε τα ατομικά ρεκόρ του σε πόντους και ranking. Προηγούμενη καλύτερη επίδοσή του στο σκοράρισμα ήταν οι 26 πόντοι ως παίκτης της ΑΕΚ με αντίπαλο την Μπενετόν, το μακρινό 2006 (2/2), ενώ τους περισσότερους βαθμούς στην αξιολόγηση –μέχρι τους αποψινούς 44- τους είχε λάβει το 2009 σε ματς του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρεάλ, με 34.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μπορούσης ουσιαστικά «νίκησε» τον Γκιστ, καθώς ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού ήταν δεύτερος στην κατάταξη με 34 βαθμούς στο ranking, μετά τη χθεσινή -εξίσου επική- εμφάνισή του κόντρα στην Καρσίγιακα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: