Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Μπόγρης: «Θα νικήσει όποιος το θέλει πιο πολύ!»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Μπόγρης  και μίλησε για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ που διεξάγεται αύριο στις 21.00 στο Αλεξάνδρειο.

Για το ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ: «Δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο η διαφορά δυναμικότητας. Δεν έχει να κάνει με το μπάτζερ, όποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει. Ο Άρης έχει καλή ομάδα με την καλή δουλειά που κάνει ο Πρίφτης, αλλά και ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα μόνο του λείπει ένας ψηλός.»

Για το αν υπάρχει πίεση και για τις δύο ομάδες: «Σίγουρα υπάρχουν διαφορετικές νοοτροπίες στα αποδυτήρια λόγω προπονητών αλλά και οι δύο έχουν πίεση.»

Για το sold out: «Είναι πολύ ωραίο ότι θα παιχτεί ο αγώνας σε γεμάτο γήπεδο, μακάρι να συνεχίζει αγκαλιάζει την ομάδα ο κόσμος του Άρη. Και στον ΠΑΟΚ πρέπει να στηριχτεί η ομάδα γιατί το αξίζει και να ανέβει και άλλο η Θεσσαλονίκη.»

Για το αν μπορεί να ανέβει η Θεσσαλονίκη: «Με κάποιες προσεκτικές κινήσεις μπορεί να γίνει, τουλάχιστον να μπορούν οι ομάδες να κερδίζουν όλα τα εντός και να προχωρήσουν στο Eurocup. Να μπορούμε να έχουμε μια εξάδα ανταγωνιστική. Να μπορούμε να δούμε ανταγωνιστικές σειρές στα πλέι οφ και όχι με 3-0.»

Για το θέμα ψυχολογίας των δύο ομάδων: «Ο ΠΑΟΚ έχει το καλό ότι έχει παίκτες που ξέρουν το ντέρμπι και έχουν παίξει στην Ελλάδα, στον Άρη όμως παίζουν εντός έδρας και οι Αμερικάνοι των «κιτρίνων» θα αντιμετωπίσουν πολύ καλά την φιλική ατμόσφαιρα.»

Για το γεγονός ότι οι ομάδες προέρχονται από αγώνες στο Eurocup: «Υπάρχει διαφορά σε σχέση με όταν έπαιξε εγώ στον ΠΑΟΚ γιατί τότε ήμασταν 7 παίκτες και τα Χριστούγεννα κλατάραμε. Τώρα ο Άρης έχει 11 παίκτες και ο ΠΑΟΚ 10 που μπορούν να παίξουν ανά πάσα στιγμή.»

Για τη θητεία του στην Μπιλμπάο: «Όλα τα πράγματα είναι εξαιρετικά, η ομάδα είναι πολύ οργανωμένη, η πόλη είναι εξαιρετική, ο προπονητής είναι ο καλύτερος που έχω γνωρίσει και οι συμπαίκτες μου νοιάζονται ο ένας για τον άλλον και δεν κοιτάνε την πάρτη τους αλλά να βοηθήσουν. Όλα είναι πολύ καλά εδώ και μακάρι να μείνω για πολλά χρόνια εδώ.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: