Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Έχασε τον έναν, περιμένει τον άλλον και η αγωνία για Βίτορ!

Ο Τούντορ έχασε έναν από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ (Κάτσε), αλλά τουλάχιστον θα έχει σύντομα μια επιστροφή (Τσίμιροτ). Περιμένει Βίτορ για Παναθηναϊκό. Μειωμένο το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια.

Έχασε τον έναν, περιμένει τον άλλον και η αγωνία για Βίτορ
Τις λύσεις σε αρκετά αγωνιστικά προβλήματα καλείται να βρει ο Ιγκόρ Τούντορ την ώρα που αδειάζει η κλεψύδρα για το ντέρμπι (25/10, 19:30) του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης τεχνικός ξεκούρασε κάποιους παίκτες στην αναμέτρηση με την Κράσνονταρ, αφήνοντας τους στον πάγκο, όπως τους Τζιόλη, Τζαβέλλα, ενώ τον Μακ τον έβαλε στο 72ο λεπτό. Με αυτόν τον τρόπο έδειξε ότι γι’ αυτόν είναι πιο σημαντικό το πρωτάθλημα.

Ωστόσο, δεν μπορούσε να υπολογίσει ότι θα του τύχει αναποδιά. Ο Έργκους Κάτσε υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός για τέσσερις εβδομάδες. Πέραν του αυριανού ντέρμπι, θα χάσει και Αστέρα Τρίπολης, Πανθρακικό και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα, τη δεύτερη αναμέτρηση με την Κράσνονταρ για το Europa League όπως και το ματς με τους «πράσινους» της Κομοτηνής για το Κύπελλο.

Πάντως, σύντομα αναμένεται να έχει μια επιστροφή. Ο Τσίμιροτ, για τον οποίο ο Τούντορ έχει πολύ καλή άποψη, έκανε χθες ατομικό και εκτιμάται ότι σύντομα θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα, καθώς δεν νιώθει ενοχλήσεις. Φυσικά, δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Παράλληλα, σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Μιγκέλ Βίτορ, που έχει μυϊκό τραυματισμό στον θώρακα και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κράσνονταρ, θα είναι σε θέση να προσφέρει κόντρα στον Παναθηναϊκό. Το ιατρικό επιτελείο θεωρεί ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, ενώ ο παίκτης αν και έδειχνε απογοητευμένος κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο μετά το ματς με της Πέμπτης, δείχνει την επιθυμία να αγωνιστεί αύριο.

Μια πιθανή ενδεκάδα και χωρίς να υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει ο Πορτογάλος, είναι Γλύκος στο τέρμα, τριάδα στην άμυνα οι Κόστα-Μαλεζάς-Τζαβέλλας, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Τζιόλης-Σαμπό-Πέλκας στο κέντρο και οι Μακ-Μπερμπάτοφ μπροστά.

Αισθητά μειωμένη σε σχέση με αυτή για τα ματς με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό είναι η ζήτηση για τα εισιτήρια. Στα συγκεκριμένα ματς γέμισε το γήπεδο, ενώ κόντρα στους Ρώσους κόπηκαν λιγότερα από 10.000 και φαίνεται ότι θα υπάρχουν αρκετά κενά καθίσματα και κόντρα στον Παναθηναϊκό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: