Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κάτι από το παρελθόν!!

Σύμφωνοι, δεν διεκδικούν πρωτάθλημα, αλλά ένα Άρης-ΠΑΟΚ δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δεσπόζει στην τρίτη αγωνιστική της Basket League.

Κάτι από το παρελθόν
Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όπου κι αν βρίσκονται βαθμολογικά, τα ντέρμπι Άρης-ΠΑΟΚ θα έχουν τη δική τους αίγλη. Οι δύο μεγάλοι της Θεσσαλονίκης μονομαχούν στο σπουδαιότερο παιχνίδι της τρίτης αγωνιστικής της Basket League.

Οι «κίτρινοι» έχουν φτερά στα πόδια από τις ευρείες νίκες απέναντι σε Αρκαδικό και Μπουντούτσνοστ και θα παίξουν σε ένα κατάμεστο Nick Galis Hall, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει ακόμη την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Κηφισιά. Είναι η 66η φορά στα χρόνια του επαγγελματικού πρωταθλήματος που οι δύο ομάδες συναντώνται, με τον ΠΑΟΚ από το 1992 και μετά να έχει 39 νίκες έναντι 26 του Άρη, που όμως υπερέχει με 17-14 εντός έδρας. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εκατέρωθεν, καθώς και ο Μπάλαμπαν ξεπέρασε το ελαφρύ διάστρεμμα που υπέστη απέναντι στη Ζενίτ.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, η ΑΕΚ με τους Γουόρεν και Ανοσίκε στην έξοδο, τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να πήρε τη θέση του Άγγελου Κορωνιού στο προπονητικό τιμ και πολλή… γκρίνια για τις κακές εμφανίσεις της, υποδέχεται τα επίσης αήττητα στην Basket League Τρίκαλα, χωρίς όμως τον Άτιτς και με αμφίβολο τον εμπύρετο Σάκοτα. Ο Βίλιαλμσον αποχώρησε, αλλά αποκτήθηκε ο Καλλές από τους Θεσσαλούς.

Ο Απόλλων Πατρών χωρίς τον τραυματία Νιφόρα φιλοξενεί τον Κολοσσό με στόχο την πρώτη του νίκη μετά την «κακή» ήττα από τον Κόροιβο. Η Καβάλα αντιμετωπίζει την ομάδα της Αμαλιάδας με στόχο το 2/2 στην έδρα της αλλά χωρίς τον τραυματία Δεμερτζή. Η Κηφισιά μετά τη σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη κι έχοντας αποδεσμεύσει τον Μπρίστολ αναμετράται με το Λαύριο, που μετά από δύο ήττες στο νήμα ψάχνει το πρώτο ροζ φύλλο στην Α1.

Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός με αμφίβολο τον Γιάνκοβιτς και σταθερά εκτός τους Παππά και Μποχωρίδη δοκιμάζεται στο Ρέθυμνο, ενώ τη Δευτέρα ο πληγωμένος από τις διαδοχικές ήττες Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον δίχως νίκη Αρκαδικό.

Αναλυτικά η τρίτη αγωνιστική:

Σάββατο 24 Οκτωβρίου
17:00 ΑΕΚ-Τρίκαλα (OTE Sport 4)
17:00 Απόλλων Πατρών-Κολοσσός Ρόδου (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Καβάλα-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
17:00 Κηφισιά-Λαύριο (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό)
21:00 Άρης-ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Κυριακή 25 Οκτωβρίου
16:30 Ρέθυμνο-Παναθηναϊκός (Novasports 3)

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου
18:30 Ολυμπιακός-Αρκαδικός (OTE Sport 4)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: