Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Αποφασισμένος… σε όλα τα επίπεδα!

Αμείλικτος ο Παναθηναϊκός. Στα δικαστήρια θα σέρνει η ΠΑΕ όσους διαιτητής αλλοιώνουν τα αποτελέσματά της. Όλα για το διπλό στην Τούμπα οι «πράσινοι». Το πλάνο Αναστασίου. Τέλος ο Βονόρτας.

Αποφασισμένος… σε όλα τα επίπεδα

Μακριά από όλα αυτά, αλλά με την ίδια αποφασιστικότητα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μπεργκ επιστρέφει στο βασικό σχήμα αντί του Πέτριτς και οι υπόλοιπο δέκα, είτε σε 4-4-1-1 είτε σε 4-3-2-1, είναι οι: Στιλ, Μαρινάκης, Νάνο, Τελάντερ, Ταυλαρίδης, Λαγός, Ζέκα, Αμπέντ, Ατζαγκούν, Καρέλης και Μπεργκ. Σήμερα μετά την προπόνηση στις 13:30 θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα πετάξει για Θεσσαλονίκη. Την προπόνηση αναμένεται να παρακολουθήσει και ο Γιάννης Αλαφούζος, που θα αναχωρήσει την Κυριακή για να δει το παιχνίδι από κοντά.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Βονόρτας αποτελεί παρελθόν από το τεχνικό τιμ της ομάδας, όπως ενημερώθηκε χθες, ενώ αν επιθυμεί θα παραμείνει στο τμήμα σκάουτινγκ. Πρόκειται για μια από τις αλλαγές που επίκεινται στο τιμ του «τριφυλλιού».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: