Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Ατρόμητος!!

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε επί της ουσίας η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και εκτός των γνωστών απουσιών, ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν έχει άλλα προβλήματα.

Έτοιμος για Ολυμπιακό ο Ατρόμητος
Ολοκληρώθηκε έστω και μετ’ εμποδίων λόγω της κακοκαιρίας η προετοιμασία του Ατρόμητου εν όψει του ματς κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Μιχάλης Γρηγορίου ανακοίνωσε την αποστολή για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής.

Αυτή την αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Λημνιός, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Κούρος, Λαζαρίδης, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ, Μπίτολο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ουσέρο, Ούμπιντες, Γκαρσία, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Θεολόγου, Γοδόι.

Εκτός έμειναν λόγω τραυματισμών οι Κοντοές και Μπάλλας, όπως φυσικά και ο Εμπόου που θα μείνει για αρκετό καιρό ακόμα εκτός.

Οι Περιστεριώτες θα ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους και ακολούθως η αποστολή θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία των παικτών που την αποτελούσαν οι Μπρίτο, Κιβρακίδης, Μπαστακός επισκέφθηκε το 35ο Δημοτικό Σχολείο Περιστερίου για να μοιράσει τα ειδικά βραχιολάκια στους μαθητές για την είσοδο τους στο κυριακάτικο παιχνίδι.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: