Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Κούμαν: «Δώστε χρόνο στον Κλοπ»

Για το νέο του αντίπαλο στην Πρέμιερ Λιγκ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε ο τεχνικός της Σαουθάμπτον, Ρόναλντ Κούμαν, στην συνέντευξη Τύπου πριν το ματς κόντρα στην Λίβερπουλ, λέγοντας πως ο Γερμανός χρειάζεται χρόνο για να αλλάξει τους «κόκκινους».
Παράλληλα, του έδωσε και μια συμβουλή...
«Ο Τύπος του δείχνει πολύ μεγάλη προσοχή, αλλά δεν είναι εύκολο ως νέος προπονητής. Χρειάζεται χρόνο. Εξεπλάγην από τα πρώτα 30 λεπτά της Λίβερπουλ κόντρα στην Τότεναμ. Ήταν πολύ διαφορετική από άποψη ψηλής, καλής πίεσης. Με την Ρουμπίν Καζάν ήταν διαφορετικά, αλλά χρειάζεται χρόνος για να περάσεις την φιλοσοφία σου όταν είσαι νέος σε μια ομάδα.
Ένας καινούργιος προπονητής φέρνει πολλές νέες λεπτομέρειες. Ίσως να υπάρξει αλλαγή στο σύστημα και κάποιοι παίκτες να μπορέσουν να πάρουν την ευκαιρία για να δείξουν τις ικανότητές τους. Αλλά δεν είναι εύκολο να δεις μεγάλη διαφορά μέσα σε μία-δύο εβδομάδες.
Πρέπει να περιμένει πως κάθε σαββατοκύριακο θα είναι έντονο. Δεν υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις ομάδες και πρέπει να είσαι καλός για να κερδίσεις τα παιχνίδια σου. Μπορείς να νικήσεις ή να χάσεις από τον καθένα» δήλωσε.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: