Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Σφαιρόπουλος: «Μας πονάει αυτή η ήττα»

Στην κακή άμυνα του πρώτου ημιχρόνου, σε συνδυασμό με τα λάθη στην παράταση, απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα του Ολυμπιακού από την Λαμποράλ Κούτσα.

Σφαιρόπουλος: «Μας πονάει αυτή η ήττα»
Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ύστερα από την ήττα του Ολυμπιακού κόντρα στην Λαμποράλ Κούτσα. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπαιξαν την άμυνα που έπρεπε, ενώ υπέπεσαν σε πολλά λάθη στην παράταση.

«Ήταν ένα παιχνίδι περισσότερο επιθετικό παρά αμυντικό, δεν παίξαμε την άμυνα που θέλαμε να παίξουμε. Απόψε για εμάς αυτό ήταν το πρόβλημα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε 48 πόντους, πολλοί από αυτούς ήταν εύκολοι, δεν πρέπει να δέχεσαι τέτοιους πόντους, ειδικά σε ματς εκτός έδρας. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας, πήραμε προβάδισμα στο τελευταίο λεπτό, αλλά στο τέλος η Λαμποράλ Κούτσα πέτυχε κάποια κρίσιμα σουτ και το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Στην παράταση η Λαμποράλ έκανε μεγαλύτερη προσπάθεια, εμείς κάναμε κάποια λάθη. Συγχαρητήρια στη Λαμποράλ. Σίγουρα αυτή η ήττα μας πονάει, χάσαμε μια “μάχη” και θα πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας», ήταν τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: