Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Θεοδωρίδης: «Τελικός το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό»

Την ανάγκη για τη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό υπερτόνισε ο τεχνικός της Καλλονής, Θαλής Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζοντας το ματς ως τελικό αν και είναι πολύ νωρίς στη σεζόν.

Θεοδωρίδης: «Τελικός το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό»
Τη νίκη και μόνο αυτή χρειάζεται στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό η Καλλονή όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA, ο τεχνικός της ομάδας της Λέσβου, Θαλής Θεοδωρίδης, χαρακτηρίζοντας το ματς ως έναν πρόωρο τελικό μέσα στη σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θαλής Θεοδωρίδης:

Για την ήττα κόντρα στον Πανιώνιο και το ματς με τον Λεβαδειακό:
«Ήταν ένα άσχημο παιχνίδι για μας που δεν μας ευνοεί καθόλου. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να αναλύσουμε τα λάθη που κάναμε για να μην τα επαναλάβουμε στο ματς με τον Λεβαδειακό. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι μονόδρομος και θα το έλεγα τελικό παρότι είναι αρχή του πρωταθλήματος για να ανέβουμε στη βαθμολογία».

Για το αν υπάρχει πίεση στον ίδιο: «Όταν ασχολείσαι με την προπονητική, η πίεση είναι δεδομένη. Πρέπει να ζούμε με αυτή την πίεση ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες που μάχονται για τη σωτηρία. Είμαι υποχρεωμένος να ψάξω να βρω λύσεις, ώστε η ομάδα να φτάσει στη νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό».

Για τη βελτίωση που χρειάζεται μετά το ματς με τον Πανιώνιο: «Κάναμε κάποιες τελικές, αλλά μετά το 80’ και αν κάναμε γκολ στη φάουλ του Ραούλ, ίσως να ξαναμπαίναμε στο ματς. Με τα “αν” και τα “ίσως” δεν υπάρχει ποδόσφαιρο. Πρέπει να δούμε το ματς με τον Λεβαδειακό με διαφορετικό πρίσμα και πάση θυσία να φτάσουμε στη νίκη».

Για το τι πρέπει να προσέξει στο ματς κόντρα στον Λεβαδειακό: «Είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Η πορεία που έχει κάνει είναι ανάλογη του Πανιώνιου. Έχει πάρα πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Έχει τον Μάντζιο σε πολύ καλή κατάσταση. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας, αν θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: