Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Τα τρία πλάνα του Σίλβα για Περιστέρι!

Η απουσία του Ντουρμάζ αναγκάζει τον Μάρκο Σίλβα να ψάχνει λύσεις για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Ποιες τα τρία πλάνα του Πορτογάλου για το Περιστέρι.

Τα τρία πλάνα του Σίλβα για Περιστέρι

Στη χθεσινή δοκιμή ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε πως σκέφτεται ακριβώς το ίδιο σχήμα με αυτό που παρέταξε στο Ζάγκρεμπ, δηλαδή με τον Πάρντο δεξιά και τον Σεμπά αριστερά. Όμως στη διάρκεια των δοκιμών χρησιμοποίησε αντί του τελευταίου και τον Ερνάνι. Κάποιοι δεν αποκλείουν να χρησιμοποιηθούν μαζί, στο ίδιο σχήμα, Φορτούνης και Τσόρι, μολονότι αυτό δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη στην προπόνηση και δεν έχουν παίξει φέτος μαζί. Ο Αργεντινός, πάντως, εφόσον χρησιμοποιηθεί ένα «δεκάρι» δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο.

Από εκεί και πέρα, δεδομένης και της απουσίας του επίσης τραυματία Καμπιάσο, ενδιαφέρον έχει να δούμε ποιος θα μπει στην αποστολή. Ως εναλλακτική για τη θέση του κεντρικού χαφ είναι πιθανό να βρίσκονται στη 18άδα ο Τζανδάρης, ακόμη και ο Μπουχαλάκης που είναι πλέον ιατρικά έτοιμος αλλά προέρχεται από δίμηνη απουσία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: