Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

«Μας επιτέθηκαν με μαχαίρια, πέτρες και καδρόνια»

Επίθεση από 200 άτομα έξω από το ΟΑΚΑ καταγγέλλει οπαδός της Καρσίγιακα στα ΜΜΕ της χώρας, ενώ ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος τόνισε ότι η φωτογραφία με το πανό έχει σταλεί ήδη στην Euroleague.

«Μας επιτέθηκαν με μαχαίρια, πέτρες και καδρόνια»
Συνέχεια δίνεται από τους Τούρκους στα χθεσινά επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε φίλους του Παναθηναϊκού και της Καρσίγιακα, καθώς με δηλώσεις τους στη «milliyet.com.tr» ένας φίλος της ομάδας που δεν κατονομάζεται και ο διευθυντής αθλητικού τμήματος, Ταμέρ Οστάογλου περιγράφουν σκηνές από όσα έλαβαν χώρα χθες βράδυ.

«Ο Παναθηναϊκός έχει φανατικούς φιλάθλους. Οποτε μια τουρκική ομάδα παίζει στην Αθήνα, αυτό γίνεται. Στείλαμε τη φωτογραφία με το πανό στην Ευρωλίγκα και αυτή θα επιβάλλει την ποινή. Θα πάρουμε τα απαραίτητα μέτρα, ώστε να μην έρθουν Ελληνες οπαδοί στη Σμύρνη. Μίλησα με τον πρόεδρο και συμφωνούμε σε αυτό. Τους εξόργισε το γεγονός πως ήρθαμε στην Αθήνα με φίλους της ομάδας. Η αστυνομία δεν πήρε επαρκή μέτρα», τόνισε ο Οστάογλου.

Από την άλλη μεριά, ο ανώνυμος φίλος της ομάδας καταγγέλλει επίθεση από 200 άτομα και μάλιστα έδωσαν λεφτά προκειμένου να γλιτώσουν από τους κουκουλοφόρους.

«Περίπου 25 άτομα φτάσαμε στο γήπεδο με ταξί. Όταν βγήκαμε, είδαμε ανθρώπους με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και εφοδιασμένους με μαχαίρια, πέτρες και καδρόνια να έρχονται κατά πάνω μας. Δώσαμε τα λεφτά μας, για να προστατευθούμε. Μετά από λίγο παρενέβη η αστυνομία». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: