Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ο Τούντορ, η πειθαρχία με δυό ταχύτητες και ο ΠΑΟ!!

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον Ιγκόρ Τούντορ και τις δύο ταχύτητες πειθαρχίας, την αστοχία στις δηλώσεις του και τα ζητήματα που δημιουργούν στραβά αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ.

Ο Τούντορ, η πειθαρχία με δυό ταχύτητες και ο ΠΑΟ
Θα επιμείνω και είναι άλλωστε τα γεγονότα που κουμπώνουν σε αυτό σας έλεγα πριν πολύ καιρό, από τις πρώτες κιόλας μέρες που πολυδιαφημιζόταν η πειθαρχία του Τούντορ κι άλλες τέτοιες ανοησίες.

Έλεγα ότι ο Κροάτης δεν κάνει καλά και έχει δυο ταχύτητες πειθαρχίας. Στη μια θα κάνει τον καμπόσο εκεί που τον παίρνει και στη δεύτερη θα πει ότι ο Μπερμπάτοφ που εκτέλεσε (και έχασε) το πέναλτι στο Καυτανζόγλειο, έχει εκτελέσει άλλα 100 προηγουμένως και δεν έχασε κανένα.

Στην ίδια περίπτωση, με τον Κάτσε να χάνει πέναλτι, ενώ δεν ήταν ένας από αυτούς υπέδειξε ο Τούντορ για να εκτελέσουν πέναλτι, τον έσουρνε γενεές 14 και κάτι ψιλά…

Στην περίπτωση του Μπερμπάτοφ δε, εκτίθεται διπλά: Διότι, αν ο Μπερμπάτοφ εκτέλεσε 100 επιτυχημένα πέναλτι και δεν τον περιέλαβε στους 2-3 που θα εκτελούσαν το πέναλτι στο Καυτανζόγλειο, τότε μάλλον δεν έχει λογικά κριτήρια στις επιλογές.

Αλλωστε γενικότερα οι επιλογές είναι προς συζήτηση, αλλά, να ξέρετε ότι εγώ τουλάχιστο, από την πλευρά μου, του δίνω χρόνο για να εναρμονιστεί στα ελληνικά δεδομένα.

Ακόμη και αυτή την περίεργη δήλωση, ότι θα επικεντρώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, την παραμονή του αγώνα με την Κράσνονταρ, δεν πειράζει που την κάνει όταν έχει μείνει δέκα πόντους από την κορυφή. Διότι ο άνθρωπος δεν πηγαίνει για το πρωτάθλημα. Κι όταν μιλά και επιμένει ότι θα ρίξει το βάρος στο εσωτερικό, μάλλον εννοεί ότι δεν θέλει να δει τον ΠΑΟΚ και πάλι πέμπτο.

Τι τραγωδία κι αυτή. Ο περσινός ΠΑΟΚ τερμάτισε πέμπτος δεν πρωτάθλημα με τρεις ομάδες όλο κι όλο να δείχνουν ότι διεκδικούν την καλύτερη θέση στα πλέι-οφ. Τρέχουν τρεις και τερματίζει πέμπτος.

Αυτά δεν θέλει να επαναληφθούν. Κι όπως φαίνεται βρίσκεται σε κομβικό σημείο. Με τον ΠΑΟ παίζονται πολλά και για την ομάδα του και για τον ίδιο. Διότι όλα καλά μέχρι τώρα και την εμπιστοσύνη της διοίκησης είχε λόγω Άρνεσεν και κάτι έδειξε ότι παίζει ο ΠΑΟΚ που έφτιαξε, αλλά, τα στραβά αποτελέσματα κατέστρεψαν πολλές σχέσεις.

Αγαπητοί μου, ο Ιγκόρ Τούντορ δεν γνωρίζει πολλά και το νεαρό της ηλικίας του στους πάγκους δεν του γέμισε τον εγκέφαλο με όλη τη σοφία των πιο έμπειρων συναδέλφων του. Εκνευρίζεται εύκολα και αυτό αποτυπώνεται στους ποδοσφαιριστές του.

Κάποιες στιγμές τους αδικεί με αυτή την περιβόητη πειθαρχία των δύο ταχυτήτων και είναι να μην αδικήσεις ποδοσφαιριστή. Αντιδρά σαν μικρό παιδί… *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: