Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Καλαφατάκης: «Τον πρώτο λόγο ο Άρης»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο έμπειρος προπονητής, Γιώργος Καλαφατάκης και μίλησε για το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, για το ποιος έχει το προβάδισμα, ενώ αναφέρθηκε και στο τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να χτυπήσει τους «αιωνίους».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα ο κύριος Λάσκαρης. Η ομάδα του Άρη κάνει μεγάλη προσπάθεια τα τελευταία χρόνια. Ο Άρης φέτος είναι ακόμη δυνατότερος, έχει υγεία στο ρόστερ του και αποπνέει κάτι καλό. Στον τρόπο χτισίματος οι δύο ομάδς μοιάζουν πολύ και έχουν φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο.  Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξένους, δεν έχει βρει ακόμη τη χημεία που είχε πέρυσι, δεν είναι στα καλύτερα του και λογικό να έχει το προβάδισμα ο Άρης. Οι «κίτρινοι» έχουν το κίνητρο, τον ενθουσιασμό, κάτι που ο ΠΑΟΚ είχε πριν 3-4 χρόνια. Το υλικό του Άρη είναι πιο γεμάτο, παίκτες κλειδιά και πολύ καλό τιμ.

Για το αν ο Άρης μπορεί να χτυπήσει τους «αιώνιους»: Έχει πολύ καλούς παίκτες όμως για να κάνεις το βήμα παραπάνω πρέπει να γίνει επανάσταση και να μπει σφήνα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αυτό πήγε να το κάνει η ΑΕΚ ξοδεύοντας πολλά χρήματα για να φέρει παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν παίζουν ρόλο μόνο τα λεφτά. Θέλει πολλά για να χτυπήσεις τους «αιώνιους». Μεγαλύτερη επένδυση, υπομονή, σωστός προγραμματισμός και πολύ δουλειά».

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: