Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

«Μέλι» Σάββα Θεοδωρίδη για Ιντέγε!

Ως τον σέντερ φορ που κινείται παντού και ματώνει όλες τις άμυνες χαρακτήρισε τον Ιντέγε Μπράουν ο Σάββας Θεοδωρίδης, με αφορμή την βράβευση του Νιγηριανού φορ ως MVP της 7ης αγωνιστικής.

«Μέλι» Σάββα Θεοδωρίδη για Ιντέγε

«Τον θέλουμε πάρα πολύ στο πρωτάθλημα, γιατί το πρωτάθλημα μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Με τον Ατρόμητο πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ γιατί είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εύχομαι τις ίδιες επιτυχίες να τις έχει με τον Ολυμπιακό και στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο Ελλάδας, Όλοι οι φίλαθλοι τον αγαπάνε. Περιμένουμε πάρα πολλά από αυτόν. Είναι ο μοντέρνος σέντερ φορ που κινείται στα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου και ματώνει τις άμυνες», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Απ’ την πλευρά του, ο Ιντέγε ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος για το βραβείο του: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Super League που μου έδωσε αυτό το βραβείο. Μου δίνει ώθηση για να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Πιστεύω να κερδίσω και άλλα βραβεία. Θέλω να ευχαριστήσω κάθε μέλος της ομάδας. Να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για την υποστήριξη που μας προσφέρουν. Ευχαριστώ τον Θεό που πήρα το βραβείο αυτό και μπορώ να το βάλω στη συλλογή μου, στο σπίτι μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: