Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

«Έκοψαν» Αντετοκούνμπο οι Νικς!!


Ψάχνει ομάδα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο! Οι Νικς ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Έλληνα φόργουορντ, που δεν θα κάνει πραγματικότητα –για την ώρα- το όνειρο του NBA. Οι επιδόσεις του στα φιλικά.

«Έκοψαν» Αντετοκούνμπο οι Νικς!
Ήταν δύσκολο εξ’ αρχής και τελικά μπήκε «φινάλε». Οι Νιου Γιορκ Νικς ανακοίνωσαν την αποδέσμευση του Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος βρέθηκε στην πεντάδα παικτών που «κόπηκαν» απ’ τον Ντέρεκ Φίσερ.

Ο αδερφός του άσου των Μπακς υπέγραψε στις αρχές Αυγούστου συμβόλαιο με τους Νεοϋορκέζους, ωστόσο δεν κατάφερε να πείσει πως έχει θέση στο ρόστερ και έμεινε ελεύθερος, αναζητώντας πλέον τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είτε αυτός θα 'ναι στο NBDL για να μείνει... κοντά στα πράγματα και να συνεχίσει το κυνήγι του ονείρου του, είτε στην Ευρώπη, εφόσον «σκάσει» μια καλή πρόταση.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε μόλις για 13’ σε τρία φιλικά με τους Νικς (δείγμα του ότι ο Φίσερ δεν τον υπολόγιζε πολύ στα πλάνα του), μετρώντας συνολικά 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Υπενθυμίζεται πως το 2014 είχε επιλεγεί στο νούμερο 51 του Draft, ενώ πέρσι είχε πάρα πολύ καλή παρουσία στην «θυγατρική» του NBA. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: