Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Υπόκλιση Γκιστ σε Διαμαντίδη και Καλάθη!!


Το ρεκόρ πόντων του οφείλεται ΚΑΙ σε αυτούς. Ο Τζέιμς Γκιστ υποκλίθηκε στα «μυαλά» του Παναθηναϊκού, Διαμαντίδη και Καλάθη.

Υπόκλιση Γκιστ σε Διαμαντίδη και Καλάθη

«Αισθανόμουν καλά κι αυτό μου βγήκε στο παιχνίδι. Αυτό που ήθελα από την αρχή ήταν να δώσω ενέργεια στην ομάδα και δεν με ενδιέφερε πόσους πόντους θα βάλω. Ήθελα απλά να βγω έξω και να παίξω. Αισθάνομαι καλά για τους πόντους που έβαλα, δεν γνώριζα για το ρεκόρ, αλλά μέχρι εκεί. Αυτή η νίκη ήταν σημαντική για την ομάδα, ήταν η πρώτη μας στη φετινή Ευρωλίγκα και νιώθουμε καλά γιατί την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε μια σκληρή ήττα. Ήταν πολύ δύσκολο να επιστρέψουμε στους ρυθμούς μας και να πάρουμε τη νίκη, αλλά τα καταφέραμε», δήλωσε στην «Πράσινη» ο Αμερικανός φόργουορντ.

Όσο για τα δύο «μυαλά» της ομάδας, είπε: «Είναι δύο σπουδαίοι πλέι μέικερ, που βγάζουν ενέργεια, μοιράζουν πολλές ασίστ και βοηθούν την ομάδα ουσιαστικά».

Η επόμενη εβδομάδα έχει για τον Παναθηναϊκό το δύσκολο τεστ με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη, αλλά ο Γκιστ δεν βιάζεται. «Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι εκτός έδρας για το πρωτάθλημα, με το Ρέθυμνο, κι εκεί πρέπει να εστιάσουμε. Το ματς με την Μπαρτσελόνα θα είναι σίγουρα δύσκολο, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Αυτή τη στιγμή είμαστε καλά, αλλά το θέμα είναι να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: