Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Δεβετζή: «Είμαι πρόθυμη να βοηθήσω τον Άρη»

Στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε η Πηγή Δεβετζή και μίλησε για την κίνηση του Άρη για να υπάρξει δωρεάν είσοδος στον αγώνα των «κιτρίνων» με την ΑΠΕ Λαγκάδα το Σάββατο στο Κλέανθης Βικελίδης.

Για την κίνηση του Άρη να έχει δωρεάν είσοδο για τις γυναίκες στον αγώνα Άρη-ΑΠΕΛ: «Είναι μια πολύ καλή κίνηση, ίσως βοηθήσει να εκλείψουν φαινόμενα βίας από το ποδόσφαιρο. Γενικά ο Άρης είναι όλο εκπλήξεις.»

Για την πρόταση που της είχε γίνει από τον Άρη: «Δυστυχώς δεν προχώρησε και δεν ξέρω τον λόγο. Ίσως ο λόγος ήταν ότι δεν ανέβηκε η ομάδα. Ακόμα περιμένω τους παράγοντες να μου κάνουν κάποια πρόταση για να βοηθήσω, εγώ θέλω να ασχοληθώ με τα μικρά παιδιά και ίσως ζητήσω και τη βοήθεια του Άρη. Θα κάνω ένα καμπ με παιδιά σε όλη την Ελλάδα και μπορεί να βοηθήσει και ο Άρης, μάλλον εγώ θα τους κάνω την πρόταση.»

Για το που μπορεί να βοηθήσει η ίδια: «Ότι πρόταση μου κάνουν για τα παιδιά και να τα βοηθήσουμε να ασχοληθούν γενικά με τον αθλητισμό, πού ευχαρίστως να βοηθήσω.»
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: