Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αμπέντ: «Αν έχουμε ψυχή και καρδιά με ΠΑΟΚ…»


Πεπεισμένος ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει τα καλά αποτελέσματα, αλλά και τις καλές εμφανίσεις εμφανίστηκε ο Μεχντί Αμπέντ μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ και έδωσε το σύνθημα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αμπέντ: «Αν έχουμε ψυχή και καρδιά με ΠΑΟΚ…»
Εμφανίσεις σαν τη σημερινή με τον ΠΑΣ Γιάννινα χρειάζεται από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Μεχντί Αμπέντ, που σημείωσε το τρίτο τέρμα (3-1) της ομάδας του.

«Παίξαμε ομαδικά, ο καθένας έκανε ό,τι μπορούσε. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε τα καλά αποτελέσματα τις καλές εμφανίσεις όπως τη σημερινή», σχολίασε για την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες.

Για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ στην Τούμπα, ανέφερε: «Θα είναι σημαντικό να δούμε πως θα ξεκινήσει, αν παίξουμε με ψυχή και καρδιά πιστεύω ότι θα είμαστε υπερήφανοι για αυτό που θα πετύχουμε».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο έως τώρα και το σερί του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Υπάρχει το κίνητρο για τον τίτλο και πιστεύω ότι θα πάμε καλά από εδώ και πέρα».

Ερωτηθείς αν θα δώσει το «παρών» στο αποψινό ντέρμπι του «τριφυλλιού» με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ απάντησε: «Φυσικά, αγαπάω το μπάσκετ».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: